Covid-19 och Friluftsfrämjandet (Uppdaterad 2021-09-22)

Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Aktuellt

Vi skapar roliga, trygga och lärorika äventyr – på fjället, vattnet, snön, isen och i skogen. Året runt och för alla. Välkommen du också

Öppet hus

Öppet hus 26 september


Öppet brev till Per Bolund

Öppet brev till Per Bolund. Vi skriver detta öppna brev till dig nu med viss oro. En oro över att du under sommaren glömt ditt löfte om fördubblat statsbidrag till friluftslivets organisationer


Film om Bergslagen Hike 2021

Vill du vandra med andra och kanske få lite sköna tips på vägen? Häng med Friluftsfrämjandet på Bergslagsleden Hike i höst. 28-29 augusti.


Karttjänst för cykelsugna

Inför andra sommaren med pandemin och allt fler som söker sig ut i skog och mark lanserar Bergslagen Cycling en ny digital karta. – Vår ambition är att vara bäst i landet och att fler ska upptäcka vårt fina län på cykel, säger Simon Tullstedt, projektledare i ett pressmeddelande.


Skrev Skogsmulle-pjäs för barn i staden

Gösta Frohms Skogsmullestiftelses stipendium 2021 går till Ingela Nyberg, ideell ledare i Skogsmulle och skogens värld, Friluftsfrämjandet Örebro. Hon tilldelas stipendiet om 10 000 kronor för en nyskapade insats för Friluftsfrämjandets verksamhet för barn.


Bergslagsleden Hike

Sista helgen i augusti har Friluftsfrämjandet Örebro med stöd av Region Örebro län, planerat att genomföra ”Bergslagsleden Hike 2021”. Ett vandringsevent för alla.


P4 Örebro genom isen

P4 Örebros reporter går genom isen med Stina Bouvin


Intervju med Stina Bouvin

Hör Stina Bouvin i P4 Örebro


Sju av tio politiker i Örebro län vill friluftsmärka skolor

I en undersökning genomförd av Friluftsfrämjandet efterfrågar fler än sju av tio kommunpolitiker i Örebro län, 71 procent, en friluftsmärkning för förskolor och skolor.


Artikel i NA

Artikel i Nerikes Allehanda om reflexvandringen

Visa ytterligare 10 sidor