Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Aktuellt

Vi skapar roliga, trygga och lärorika äventyr – på fjället, vattnet, snön, isen och i skogen. Året runt och för alla. Välkommen du också!

Bergslagsleden Hike

Vill du vandra med andra och kanske få lite sköna tips på vägen? Häng med Friluftsfrämjandet på Bergslagsleden Hike 2024. Datum för årets Hike 24-25 augusti


Flottfärd med TVM

Varje år drar TVM iväg på ett sommaräventyr. I år var äventyret något extra: Vi skulle bygga en flotte och färdas längs Klarälven i 5 dygn.


Film Bergslagsleden Hike

En kort film om Bergslagsleden Hike. Se och hör staben berätta om årets hike.


Se Stina Bouvin  i reportage från SVT nyheter Örebro

Stina Bouvin pratar om säkerhet när det gäller långfärdsskridskor


Långfärdsskridskor

Stina Bouvin, långfärdsskridskoåkare och utbildare vid Friluftsfrämjandet Örebro, säger att man aldrig ska vara ensam på isen.


Öppet hus

Öppet hus 26 september


Öppet brev till Per Bolund

Öppet brev till Per Bolund. Vi skriver detta öppna brev till dig nu med viss oro. En oro över att du under sommaren glömt ditt löfte om fördubblat statsbidrag till friluftslivets organisationer


Karttjänst för cykelsugna

Inför andra sommaren med pandemin och allt fler som söker sig ut i skog och mark lanserar Bergslagen Cycling en ny digital karta. – Vår ambition är att vara bäst i landet och att fler ska upptäcka vårt fina län på cykel, säger Simon Tullstedt, projektledare i ett pressmeddelande.


Skrev Skogsmulle-pjäs för barn i staden

Gösta Frohms Skogsmullestiftelses stipendium 2021 går till Ingela Nyberg, ideell ledare i Skogsmulle och skogens värld, Friluftsfrämjandet Örebro. Hon tilldelas stipendiet om 10 000 kronor för en nyskapade insats för Friluftsfrämjandets verksamhet för barn.


Bergslagsleden Hike

Sista helgen i augusti har Friluftsfrämjandet Örebro med stöd av Region Örebro län, planerat att genomföra ”Bergslagsleden Hike 2021”. Ett vandringsevent för alla.

Visa ytterligare 10 sidor