Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Aktuellt

Vi skapar roliga, trygga och lärorika äventyr – på fjället, vattnet, snön, isen och i skogen. Året runt och för alla. Välkommen du också

Vi försvarar medlemsantalet

2020 har hittills varit ett speciellt år. Det började med en snöfattig vinter, och sen kom covid-19. Trots det så försvarar vi vårt medlemsantal.


Gratis Mini-magasin om friluftsliv och allemansrätten

Sommaren 2020 verkar friluftsliv bli omåttligt populärt och många dammar av sina Skogsmulle-kunskaper. För att stötta intresset för friluftsliv och samtidigt påminna om allemansrätten har Friluftsfrämjandet tagit fram publikationen ”Friluftsliv – inspiration, sommaren 2020” med tips och kunskap till den som vill ut i naturen och som kommer spridas fritt hela sommaren.


Äventyret är nära

Äventyret är nära; bli medlem nu – få sommaren på köpet


Gillar du oss?

Gör du som 900 personer? Gillar oss på Facebook.


Skogsmulle förnyas

Skogsmulle har varit barnens bästa vän i naturen och en miljökämpe sedan femtiotalet, långt innan försurning, klimatförändringar och Parisavtal var på tapeten. Men de senaste 20 åren har inga nya berättelser skapats. Nu ger Friluftsfrämjandet nytt liv åt Skogsmulle, med ett förnyat utseende och nya berättelser, i samarbete med Egmont och serietecknaren Lars Bällsten


Aktuellt Covid 19

Lars Lundström, generalsekreterare:


Skogsmulle hälsar

Med coronavirusets framfart är många sammanhang utanför hemmet, för barn som vuxna, inställda. För att inspirera fler att gå ut finns nu Skogsmulle 30 Day Challenge – varje dag i 30 dagar ger Skogsmulle en ny utmaning att göra i naturen.


Bergslagsleden Hike

Friluftsfrämjandet Örebro anordnar – med stöd av Region Örebro län – ett vandringsevent för alla. 29-30 Augusti. boka datumen redan nu!


Årsmöte

Välkommen till Örebro Lokalavdelnings årsmöte den 18 mars kl 18:30 i Främjarstugan i Ånnaboda (mingel från kl 18).


Skidskola

Tyvärr var det varma vädret förödande för vår skid- och Snowboardverksamhet 2020. Inte en lektion fick vi till. Inför kommande år ska vi ha en reservplan om det inte blir kallgrader!

Visa ytterligare 6 sidor