Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Bli ledare i Friluftsfrämjandet!

Det enda som slår äventyret, är att leda det. Varje år visar våra 7000 ledare vägen ut i naturen för tusentals medlemmar – med sann passion för friluftslivet, stor kunskap och varm gemenskap. Bli en av oss och låt äventyret börja.

Som ideell ledare bidrar du med tid, kunskap och engagemang. Tillsammans med tusentals andra ledare verkar du för folkhälsa, livsglädje och respekt för naturen.

I gengäld erbjuder Friluftsfrämjandet dig utbildning och utveckling, gemenskap med likasinnade och chansen att leda äventyr. Som ledare får du möjlighet att se både barn och vuxna utvecklas, växa och lära sig nya saker.

JAG VILL BLI LEDARE – hur gör jag?
Kontakta din lokalavdelning och berätta att du är intresserad av att leda verksamhet. Det är sedan din lokalavdelning som godkänner dig som ledare och står för utbildningskostnaden, för en del utbildningar är det dock du som medlem som själv bekostar utbildningen. Sök din lokalavdelning...

MEDLEMSKAP
Medlemskap i Friluftsfrämjandet är en förutsättning för att du ska kunna anmäla dig till en utbildning och bli ledare. Här blir du snabbt och enkelt medlem.

FÖRKUNSKAPER
Inför grundutbildningen ska samtliga deltagare ha genomfört Friluftsfrämjandets interaktiva värdegrundsutbildning. Du hittar den även på Friluftsfrämjandets hemsida under rubriken Friluftsakademin som du enbart kan komma åt om du är inloggad. Du loggar in med ditt medlemsnummer eller personnummer och lösenord. Om du saknar detta kontakta Medlemsservice på 08-447 44 50 eller medlem@friluftsframjandet.se

När du fått ok från lokalavdelningen anmäler du dig till en utbildning via Friluftsfrämjandets hemsida.