Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Välkommen till lokalavdelning Luleå!

Covid-19 uppdatering 20 dec 2020.
Friluftsfrämjandets verksamhet (äventyr, utbildningar och möten) ska anpassas genom att:
Storleken på grupper är maximalt 4 personer som är födda 2004 eller tidigare, inkl. ledare och föräldrar. Barn födda 2005 eller senare omfattas inte av rekommendationen om maximalt 4 personer per grupp.
Resor till och från kan göras med minimal risk för smittspridning (exempelvis genom att undvika risk för trängsel vid stationer, förlägga verksamheten på cykelavstånd, eller resa med bil).
Undvika övernattningar i samband med verksamheten, eller genomföra övernattningar med minimal risk för smittspridning (exempelvis genom att använda många små tält istället för att flera delar på ett tält, eller endast en person per sovrum).
Matlagning och måltider kan göras med minimal risk för smittspridning (exempelvis genom att inte laga mat tillsammans samt att äta utomhus).   

https://www.friluftsframjandet.se/aktuellt/covid19/

 .................................................................................................................................................................               Friluftsfrämjandet Luleås lokalavdelning
Box 41, 971 02 Luleå. E-post: lulea@friluftsframjandet.se

Har du kanske drömt om att bli friluftsledare? Då har du kommit rätt.

Berätta lite om dig själv genom att klicka nedan, så ser vi till att du får rätt stöd och utbildning, och kan komma igång som ledare så fort som möjligt! Bli ledare!

Hitta äventyr

Visar 0 av 0 äventyr Hittar du inte det du söker? Gör en avancerad sökning.