Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Bli medlem nu

Vi skapar roliga, trygga och lärorika äventyr – över hela Sverige, året runt och för alla. Äventyret är nära.

Följ med på äventyr

Friluftsfrämjandet är Sveriges största friluftsorganisation med över 100 000 medlemmar. Våra tusentals ideella ledare guidar varje år barn och vuxna ut på små och stora äventyr. Vi paddlar, vandrar, cyklar mountainbike, åker skidor och utforskar naturen tillsammans med Skogsmulle – för att nämna några av alla roliga äventyr vi gör tillsammans. 

Det här får du

Bli medlem och följ med på våra tusentals äventyr, över hela Sverige och året runt. Dessutom får du Magasin Friluftsliv hem i brevlådan 4 gånger/år och fina medlemserbjudanden som gör utrustning, upplevelser och resor lite billigare. Du är också med och stöttar vårt arbete för allemansrätten och friluftsliv för alla. Varmt välkommen att bli medlem.

Bli medlem

  • Delta på tusentals äventyr över hela landet
  • Erbjudanden på resor, upplevelser och utrustning
  • Magasin Friluftsliv – 4 nummer per år
  • Stöd vårt arbete för allemansrätten och friluftsliv

Bli medlem

Sveriges största friluftsorganisation

Friluftsfrämjandet är en demokratisk, partipolitiskt och religiöst obunden ideell organisation som genom friluftsliv verkar för folkhälsa, livsglädje och respekt för naturen. I 128 år har vi värnat allemansrätten och främjat friluftslivet. Som organisation strävar vi efter att spegla samhällets mångfald och erbjuda verksamhet som är välkomnande, anpassad och trygg för alla.

Med över 100 000 medlemmar, 7 000 ledare, 300 lokalavdelningar, verksamhet i 500 förskolor och skolor och skidskola i 80 skidbackar är Friluftsfrämjandets Sveriges största friluftsorganisation.

Om du har en fråga kring Friluftsfrämjandet, kontakta din lokalavdelning. Du är också välkommen att kontakta vår medlemsservice.