Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Vi firar 125 år!

2017-08-18

Den 4:e oktober firar vi vårt jubileumsår. Hundratjugofem år av äventyr och miljontals erfarenheter och minnen. Generation efter generation som tillsammans njutit av friluftslivet, men också bidragit i samhället. Tillgängliggjort naturen för ännu fler, försvarat allemansrätten och verkat för ökad folkhälsa och livsglädje.

Med utgångspunkt i historien blickar vi framåt och kraftsamlar för barns hälsa. För ökad folkhälsa, livsglädje och friluftsliv för alla!

Stort grattis Friluftsfrämjandet. Vi ser fram emot att fira tillsammans!

 

Om du vill uppvakta oss...

...önskar vi mer friluftsliv för alla. Du kan i så fall sätta in en gåva på 900176-9, eller swisha till nummer 90101769 – tack!

90-konto - så här gör du

Kom och fira med oss!

Välkommen att fira med oss, den 4:e oktober kl 13 i Hagaparken i Stockholm. Det blir kaffe, tårta, och Skogsmulles hinderbana. Bland annat.

Anmäl dig här!
125-lappkast.jpg

Friluftsfrämjandet 125 år - Med rötterna i skidåkningen

Det började med en kärlekshistoria för grundarna av vår förening i slutet av 1800-talet. De blev hopplöst förälskade i skidåkandet och det sunda och nationalromantiska livet runt sporten. I ett fullkomligt rus drog man igång skidanläggningar, skidskolor, skidresor och social gemenskap. Läs mer om Friluftsfrämjandets historia

Fira med jubileumskåsan!

För att riktigt sätta guldkant på jubileumsårets alla äventyr har vi tillverkat en klassisk guldfärgad kåsa i begränsad upplaga. Kanske ges den som present till alla som medverkat i en jubileumsaktivitet? Guldkåsan är prydd med vår 125-års logotyp på handtaget och rymmer 2 dl.

Köp i shopen

Så här firar vi 125 år runt om i landet

Visar 0 av 0 äventyr Hittar du inte det du söker? Gör en avancerad sökning