Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Bli medlem nu – få juni, juli och augusti på köpet!

2018-05-31

Som medlem hjälper du oss att göra friluftslivet tillgängligt för fler – både nu och i framtiden. Du får dessutom tillgång till Sveriges största utbud av guidade friluftsaktiviteter, under alla årstider och för stora som små. Blir du medlem nu så sträcker sig medlemskapet till sista september 2019 – låt äventyret börja.

Bli medlem!

Som medlem bidrar du till att få ut fler barn i naturen och främja friluftslivet idag och i framtiden. Du får också tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter med våra ledare som bjuder på härliga upplevelser i naturen! 

Bli medlem

Dina förmåner som medlem

Som medlem kan du ta del av attraktiva medlemserbjudanden som möjliggör att du har bra grejor när du ska ut. Och att du bor bra, till ett schysst pris, när du kommer in. Bra rabatt för ditt friluftsliv kort och gott.

Se erbjudanden

Hela familjen i ett medlemskap

Omvandla ditt barns medlemskap till ett medlemskap för hela familjen. Då får ni tillgång till hela Friluftsfrämjandets utbud av aktiviteter och medlemsförmåner. Dessutom får ni också magasin Friluftsliv direkt i brevlådan fyra gånger om året. Uppgradera här!

Hitta äventyr

Visar 0 av 0 äventyr Hittar du inte det du söker? Gör en avancerad sökning