Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Magasin Friluftsliv ökar med 20% på 1 år

Det senaste året har Friluftsfrämjandets medlemstidning Magasin Friluftsliv ökat antalet läsare med 14 000 till 83 000 vilket motsvarar en ökning på cirka 20% på 1 år, visar en mätning från Orvesto. Ökningen motsvarar inte en ökning i upplaga, utan beror istället främst på att varje tidning läses mer och av fler.

–Plus 20 procent på ett år är ett fantastiskt resultat. Vi är både glada och stolta att för varje nummer som ges ut så läses tidningen av fler och fler. Det är ett fint och tydligt betyg på vårt arbete, säger Cajsa Rännar, chefredaktör Magasin Friluftsliv.

–Med över 108 000 medlemmar är Friluftsfrämjandet Sveriges största friluftsorganisation. Det är därför helt rimligt att vi har ambitionen att ge ut Sveriges bästa tidning om friluftsliv. Många vill hålla på mer med friluftsliv, och för alla dessa är vår tidning en fantastisk källa till inspiration och kunskap, säger Adam Bergsveen, kommunikationschef för Friluftsfrämjandet.

Magasin Friluftsliv ges ut fyra gånger per år och postas till samtliga enskilda ungdoms- och vuxenmedlemmar och ett exemplar per familjemedlemskap. Nr 3 går också ut till enskilda barnmedlemmar. Medlemstidningen är den viktigaste kanalen för intern information och inspiration inom vår organisation. Medlemstidningen är en medlemsförmån med det primära syftet att inspirera till och sprida kunskap om friluftsliv. Chefredaktören bestämmer om tidningens innehåll och är ansvarig utgivare. Medlemstidningen är till stor del finansierad av annonsintäkter.

Friluftsfrämjandet är en demokratisk, partipolitiskt och religiöst obunden, ideell organisation som genom friluftsliv verkar för folkhälsa, livsglädje och respekt för naturen. www.friluftsframjandet.se

Se hela Orvestos mätning här.

Ta del av det roliga!

Som medlem får du vara med på massa aktiviteter, magasinet Friluftsliv, attraktiva medlemserbjudanden, försäkring i samband med aktiviteter och mycket mer. Att vara medlem kostar mindre än en krona per dag!

Bli medlem