Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Hela världens Andreas - passa på att boka en träff

2019-01-17

Visst går det att vara projektledare i Friluftsfrämjandet och internationell cykelkändis samtidigt! Det är många som vill ta del av Andreas Danielssons djupa kunskaper om MTB. Som tur är kommer han och utbildningsteamet ha möjlighet att besöka din region i år.

Andreas Danielsson är en passionerad cyklist som inte bara brinner för trampet uppför backen – mist lika stark är lågan för att sprida cykelglädjen vidare. Ett sätt att göra det är som projektledare i Friluftsfrämjandet för Mountainbike med barn.

För Andreas är naturupplevelsen och gemenskapen det viktigaste i Mountainbike. Ett sätt att hitta gemenskap i MTB är på cykelbanan – den fungerar lite som en naturlig mötesplats. Därför vill Andreas sprida kunskap om hur man på ett enkelt sätt kan göra en cykelbana som samsas med andra besökare i naturen.

Sprider naturupplevelsen längre än landets gränser

Med sin kunskap och engagemang sprider Andreas MTB med sådan gunst att utländska företag plockat upp hans glöd. Vill du veta mer om Andreas - eller se lite häftiga bilder från cykelbanan kan du läsa artikeln här.

Vill du träffa Andreas på en MTB workshop?

Andreas workshop är till för alla lokalavdelningar som är intresserade av att utveckla sina MTB verksamheter. Här får du kunskap om cykelbanor – iordningställda stigar med teknikområden. Workshopen går igenom hur cirkelverksamhet kan bedrivas och utvecklas så det passar både cyklister och andra naturupplevare. Har ni möjlighet att gå ihop några lokalavdelningar tillsammans, så kommer Andreas och hälsar på.

I samband med workshopen kommer du även att träffa regionens utbildningsteam som kommer att ha kurser i att cykla med barn, teknikkurser och mekkurs så att du kan ta hand och förebygga de vanligaste problemen med cykeln.

 

 

Just nu bokas våren - så hör av dig!

Carl Crafoord
070 590 80 57
carl.crafoord@friluftsframjandet.se