Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Friluftsfrämjandet och Båtmässan i nytt samarbete

2019-01-25

Den 7 februari kommer Friluftsfrämjandet att vara på plats på Göteborgs Båtmässa. Där bjuds på en eftermiddag fylld av vattenkärlek och upptäckarglädje. Lär dig mer om västkustpaddling och ta reda på vad som kallas Sveriges vildmark.

I år slår Båtmässan på stort med en Kajkdag – ett resultat av ett gott samarbete med Friluftsfrämjandet. Tillsammans har ett vattentätt program tagits fram. Kom och möt paddling i Bohuslän, Dalsland och Småland och träffa med Friluftsfrämjandets lokala paddelverksamhet.

En snabb blick på programmet

Klockan 15.00 börjar scenprogrammet. Under några timmar framåt kommer bland annat flera inspirerande talare att berätta om sina möten med paddellivet. Här kommer ni att kunna höra flera Friluftsfrämjare berätta om deras aktiviteter i området och kommande teman för året. Andra talare är bland annat Johan Engström från turistrådet som berättar om paddling i världens kanske vackraste skärgård och Johan Abenius ger tips om paddling i vår närmaste vildmark.

Hela programmet hittar du här. Efter programmets slut, ca kl. 19.15 finns det tid för lite mingel, erfarenhetsutbyte, hitta nya paddlarvänner eller få personliga tips av de som pratar från scen.

 
Varmt välkomna från två som älskar att paddla:
Anna Haglund                                              
Verksamhetsledare
Friluftsfrämjandet Region Väst


Bengt Wallin
Senior Advisor Båtmässan

Medlemserbjudande

Som medlem i Friluftsfrämjandet har du möjlighet att ta del av det 2-för-1 erbjudande som är ett inslag i samarbetet mellan Friluftsfrämjandet och Båtmässan och som gäller unikt denna dag. Gå in på Båtmässans hemsida och ladda ner kupongen som ger dig och en kompis möjlighet att besöka Båtmässan och ta del av scenprogrammet, för 75 kr/person.