Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Bli medlem - 3 månader på köpet!

Som medlem får du tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter. Våra engagerade ideella ledare brinner för att dela med sig av sina kunskaper och bjuda på härliga upplevelser i naturen. Just nu får du 3 månader på köpet om du blir medlem under juni, juli och augusti!

Som medlem blir du blir knuten till en lokalavdelning, men kan välja aktiviteter var du vill i landet. Vet du också att du som medlem stödjer vårt arbete för att stärka förutsättningarna för hela det svenska friluftslivet? Allemansrätten, en hållbar utveckling i fjällen och tillgänglighet till tätortsnära natur är några av de frågor som vi påverkar. Vi arbetar också för att stärka barns möjligheter till stimulerande utevistelser och en aktiv livsstil. Ett vuxenmedlemskap kostar mindre än en krona om dagen och då bidrar du till vårt arbete. 

Ta del av det roliga!

Som medlem får du en prenumeration av populära magasinet friluftsliv, möjlighet till massor av aktiviteter, attraktiva medlemserbjudanden, försäkring i samband med aktiviteter och mycket mer! Att vara medlem kostar mindre än en krona per dag. Låt äventyret börja!

Bli medlem