Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Anna Vikholm ny vice generalsekreterare för Friluftsfrämjandet

2018-05-08

Sveriges största friluftsorganisation Friluftsfrämjandet är mitt i en expansiv fas och förstärker därför sin ledning med en vice generalsekreterare. Anna Vikholm är sedan 2012 verksamhets- och utbildningschef, ett uppdrag hon fortsätter parallellt med det nya uppdraget som vice generalsekreterare.

– Att växa är roligt, men det ställer också nya krav på vår organisation. Det gör att jag vill stärka vår ledning med Anna Vikholm, som vice generalsekreterare både kommer stötta mig i det interna ledarskapet, men också företräda organisationen i externa sammanhang, säger Lars Lundström, generalsekreterare för Friluftsfrämjandet. 

Anna Vikholm har en gedigen bakgrund inom Friluftsfrämjandets utbildnings- och verksamhetsutveckling och är välkänd både inom organisationen och bland dess samarbetspartners.

– Vi ser ett behov av att fler är med och leder, inspirerar och stöttar när Friluftsfrämjandet nu växer så kraftigt, både verksamhetsmässigt och i medlemsantal. Rollen som vice generalsekreterare är ett spännande förtroende som jag ser fram emot, säger Anna Vikholm. 

Friluftsfrämjandet har de senaste fyra åren vuxit med nästan 20 % och utvidgat sitt utbud med bland annat naturparkour, verksamhet i hundratals skolor och förskolor och med verksamhet för barn och vuxna som väntar på asylbesked.  

Kontakt:
Lars Lundström
Generalsekreterare för Friluftsfrämjandet 
0739 739 441

Om Friluftsfrämjandet
Friluftsfrämjandet erbjuder Sveriges största utbud av friluftsaktiviteter och verkar för en attraktiv och hållbar friluftsmiljö. Sedan 1892 har organisationen guidat människor till små och stora äventyr. Friluftsfrämjandet vill att så många som möjligt ska upptäcka vår fantastiska natur, kunna dela glädjen med friluftslivet med andra, utvecklas utan prestationskrav och vistas i naturen under trygga former. Vi har aktiviteter för alla åldrar och årstider runt om i hela landet.