Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Friluftsfrämjandet på Vildmarksmässan

2016-02-29

Kom och inspireras till nya äventyr på Vildmarksmässan den 11-13 mars 2016. Äventyraren Annelie Pompe föreläser om sina äventyr och yoga i naturen. Friluftskocken Anders Klint ger sina bästa tips på hur du lagar gourmetmat i naturen. Friluftsfrämjandets ambassadör, äventyraren Sören Kjellkvist finns på plats, liksom Skogsmulle. Som medlem i Friluftsfrämjandet har du specialpris på förköpsbiljetter.

Erbjudande för dig som medlem

Erbjudandet gäller för upp till fyra vuxna endagsbiljetter för 100 kr/styck, ordinarie förköp 140 kr (köp i kassan på mässan 180 kr). Vårt erbjudande gäller endast förköp online, ej i kassa på plats. För varje betalande vuxen får ett barn/ungdom upp till 17 år gå utan kostnad men det krävs att man aktivt beställer för ungdomen som får egen biljett, och att det måste ske i samband med det rabatterade köpet. Alla biljetter gäller även för entré till Allt för Sjön under den dag man besöker Vildmarksmässan.
Rabattkod att ange vid köp: friluft2016

Här köper du din biljett!

Läs mer om Vildmarksmässa här.

Titta gärna på mässans film för mer inspiration. Du hittar den här.

Välkommen till Friluftsfrämjandets monter: B13:40. Program finns att ladda ner till höger. 

 

Inte medlem ännu? Teckna halvårsmedlemskap och cykla gratis på Idre Fjäll i sommar!   

Teckna halvårsmedlemskap i vår monter på Vildmarksmässan och Idre Fjäll bjuder på cykelpass i sommar**. Tecknar du familjemedlemskap får du dessutom en reflexväst till samtliga barn i familjen.

Familjemedlemskap 250 kr (ord.pris 530 kr)
Vuxen 150 kr (ord.pris 360 kr)
Ungdom 80 kr (ord.pris 170 kr)
Barn 50 kr (ord.pris 100 kr)

**Villkor;
Gäller 1 pass per medlem under er vistelse. Värde 290 kr/vecka och person. Gäller en eller flera dagar beroende på hur länge du är i på besök i Idre Fjäll.

I cykelpasset ingår tillgång till alla cykelleder, skills area, pumptrackbana samt introduktionskursen Cross Country 1.0.

Mer från oss