Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Utdelning av Gösta Frohms Skogsmullestipendium

Söndagen den 24 september får Anna Westerlund motta Gösta Frohms Skogsmullestipendium 2017. Utdelningen äger rum på Lida friluftsgård i Tullinge i anslutning till Botkyrka lokalavdelnings årliga familjefriluftsdag.

 Familjefriluftsdagen pågår kl. 11-15 och stipendieutdelningen kommer att ske som en del i familjefriluftsdagens program kl. 14. Denna dag firas också Skogsmulle 60 år.

– Vi har valt Anna för att hon på ett inspirerande sätt, i sin roll som lärare på den första I Ur och Skurskolan Utsikten i Lidingö, har gjort det möjligt att i förskola och skola utveckla utomhuspedagogik för barnen.

 Anna har också skrivit all I Ur och Skurs nuvarande kurslitteratur och hon har genom kurser och utbildningar för ledare inspirerat många nya pedagoger. Skogsmulle och hans vänner är en stor del av den friluftsverksamhet som genomsyrar I Ur och Skurs pedagogik, säger Jill Westermark, ordförande i Gösta Frohms Skogsmullestiftelse.

För mer information kontakta:

Jill Westermark, ordförande i Gösta Frohms Skogsmullestiftelse 
Telefon: 070- 787 04 52
E-mail: skogsmullestiftelsen@friluftsframjandet.se

Om Gösta Frohms Skogsmullestiftelse

Gösta Frohms Skogsmullestiftelse bildades 1986 av Gösta Frohm, som var visionär och framhöll att vistelse i naturen genom rörelse, lek och äventyr för små och stora människor är friskvårdande. Stiftelsens ändamål är att främja detta genom att årligen dela ut ett stipendium till den eller de ledare som bedöms ha gjort en kreativ insats för Friluftsfrämjandets barnverksamhet.