Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

#sovaute – tävling och priser

2019-05-16

Hur du väljer att sova ute spelar ingen roll, men om du tar ett foto och publicerar det i sociala medier med taggen #sovaute deltar du i tävlingen av fina friluftsprylar från Friluftsfrämjandets partners.

Vi vill gärna både inspireras och inspirera andra med fina bilder. Därför delar vi gärna bilder som ni taggat med #sovaute. Självklart försöker vi alltid fråga innan vi delar en bild och det gör även våra partners.

Vinnare av friluftsutrustningen kommer att utses av vår jury bestående av personer både från Friluftsfrämjandet och partners. Ledordet är inspiration. Vi kommer inte lägga någon vikt vid antalet gillamarkeringar när vinnare utses. Det är just inspiration som juryn går efter. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

I prispotten finns bland annat:

Trollhetta Tunnel 3 – Ett rymligt, lätt och stabilt tunneltält för tre personer från Bergans som kommer kunna följa med på äventyr under en lång tid framöver.

Trollhetta Synthetic 800 – En packbar sovsäck för äventyr från svala vårnätter till kyliga höstnätter.

Rondane 65 L –  Fullmatad med funktioner och inställningsmöjligheter är denna ryggsäck en perfekt partner på både långa och korta äventyr.

Arctic Tern Parachute Hammock G2 – En liten smidig hammock att antingen sova ute i eller bara slappa och vila i.

Urberg Coffee Maker – Nybryggt kaffe på äventyren. Lyxigt!

Urberg Wildlight Small Chair – Packbar och lätt stol som är perfekt att ta fram under rasten eller att använda framför brasan.

Grandpa’s FireGrill – En riktig favorit att ha i ryggsäcken och användbar för allt från grillade smörgåsar till nyfångade fiskar.

FireLighting kit – Det enda som behövs för att komma igång med korv-grillnings-elden.

Eat’n DrinkKit BIO – Bjud med familj eller vänner ut på en middag i naturen. Innehåller tallrik, kopp och spork för fyra personer. 

Ta del av det roliga!

Som medlem får du en prenumeration av populära magasinet friluftsliv, attraktiva medlemserbjudanden, försäkring i samband med aktiviteter och mycket mer! Att vara medlem kostar mindre än en krona per dag!

Bli medlem

Hitta äventyr

Visar 0 av 0 äventyr Hittar du inte det du söker? Gör en avancerad sökning