Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Säg hej till vår nya webb!

2015-06-04

Nu har vi gjort det enklare att hitta aktiviteter, läsa om guider kring vad man ska packa till fjällturen samt inspirerande artiklar på friluftsaktiviteter. Men ha lite tålamod, vi kommer successivt föra över våra aktiviteter så det kan se lite tomt ut i början...

Redan på första sidan får du förslag på aktuella aktiviteter och du kan enkelt söka på kategori och plats. Du kan också välja ”mer” för att komma till en detaljerad söksida där du kan skräddarsy ditt äventyr.

Enkelt att logga in

Som inloggad medlem har du full koll på dina och familjens aktiviteter, direktkontakt med din lokalavdelning och tillgång till alla medlemserbjudanden. Nu kan du också logga in med ditt personnummer om du vill. Har du förlorat lösenordet kan du få ett mail som låter dig ändra lösenordet direkt.

Lokalavdelningar

Överst på förstasidan finns en länk direkt till lokalavdelningen. Du kan välja att se vilken lokalavdelning som helst, kanske finns det fler lokalavdelningar nära dig med intressant verksamhet?

Magasin Friluftsliv

Längst ner på varje sida hittar du vårt omtyckta magasin Friluftsliv, som du också kan läsa digitalt.

Bli medlem och ta del av våra medlemserbjudanden

Du väljer ”Engagera dig” för att bli medlem och för att se dina medlemserbjudanden. Här kan du också läsa mer om fler saker du kan göra ideellt inom Friluftsfrämjandet. Det är roligt!

Inspirera andra och visa dina bilder på Friluftsframjandet.se

Öppna ett konto på Instagram och tagga dina bilder #friluftsframjandet så dyker de upp på webben!

Publicerat: 6 juni 2015

Tyck till om vår nya webb!

Vi vill gärna veta vad du tycker om vår nya webb. Klicka här för att ge oss ris eller ros!

Tyck till här!

Hjälp oss förbättra vår webbplats!

Har du stött på ett tekniskt problem?  Vi skulle bli väldigt tacksamma om du rapporterar in det till oss med så detaljerad information som möjligt.

Läs mer om buggrapportering