Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Nu blir det lättare att se dina och familjens äventyr

2023-03-29

Nu har vi gjort om både design och funktion på sidan Mina äventyr – platsen där du kan se de äventyr du och din familj deltar på. Ändringarna har vi gjort för att du ska få en bättre översikt över äventyren.

Vad har ändrats för mig som deltagare?

  • Har du ett familjemedlemskap? Tidigare såg du som räkningsmottagare (du som skapade medlemskapet) dina familjemedlemmars äventyr i en separat flik. Nu kan du se hela familjens äventyr på ett och samma ställe. Bokar alla i familjen sig på samma äventyr så ser du det i ett och samma kort. 

Lunchvandring tyresta.png

  • Äventyrskortet har fått bild och mer information som beskriver äventyret. Nu kan du se vilken gren äventyret är inom och du ser även information om ansvarig ledare, antal tillfällen och när nästkommande tillfälle är.

Exempel på äventyr.png

  • I det blå fältet som syns när du är inne på Mina äventyr på desktop finns nu lättillgängliga länkar till att avboka äventyret, lägga till det i kalendern, ladda ner kvitto (för äventyr med webbetalning) och kontakta ledare.
  • Tidigare såg du inställda äventyr under en egen flik. Nu ser du inställda äventyr direkt under aktuella äventyr med märkningen “Inställd”. Du kan välja att inte se inställda äventyr genom att klicka ur “Visa inställda äventyr”

Varför ser inte jag mina barns äventyr?

Det beror troligen på att du inte är räkningsmottagare. Andra familjemedlemmar ser bara sina egna äventyr medan en räkningsmottagare (den som skapade medlemskapet) kan boka för hela familjen och då ser de äventyren i Mina äventyr. Detta har inte ändrats med den nya versionen av Mina äventyr.

Hittar du något som inte stämmer eller har du önskemål om förbättringar?

Maila support@friluftsframjandet.se och skriv i ämnesraden “Mina äventyr - min fråga/synpunkt”