Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Naturbonus till Skogshjältarna

2016-07-06

Friluftsfrämjandets satsning Skogshjältarna får 100 000 kronor av Naturkompaniets naturbonus. Ett fantastiskt fint bidrag till en viktig verksamhet, säger Friluftsfrämjandets generalsekreterare Lars Lundström.

Naturkompaniets medlemsklubb 365 skänker varje år 1 procent av sina klubbmedlemmars årliga bonus till utvalda frilufts-, natur- och miljöprojekt. Donationen kallar Naturkompaniet ”Naturbonusen”.

Kundklubbsmedlemmarna får komma med förslag på projekt och senare rösta på de nominerade bidragen. Tidigare år har donationen gått till ett specifikt projekt, men i år fördelas den totala summan på 1 435 126 kronor på totalt nio utvalda och framröstade projekt.

Friluftsfrämjandets projekt för barn i socioekonomiskt utsatta områden, Skogshjältarna, får 100 000 kronor av årets Naturbonus.

– Vi är oerhört stolta att vara nominerade och väldigt glada och tacksamma för de röster vi fått av Naturkompaniets klubbmedlemmar, säger Lars Lundström.
– Det här bidraget gör att vi kan skapa möjligheter för ännu fler barn i socioekonomiskt utsatta områden att få upptäcka naturen och äventyret som finns runt hörnet.

Publicerat: 6 juli 2016

Ta del av det roliga!

Som medlem får du vara med på massa aktiviteter, magasinet Friluftsliv, attraktiva medlemserbjudanden, försäkring i samband med aktiviteter och mycket mer. Att vara medlem kostar mindre än en krona per dag!

Bli medlem