Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

HM Kung Carl Gustaf 70 år

2016-04-30

Kung Carl Gustaf, Friluftsfrämjandets beskyddare, fyller 70 år. Med en vacker och lättpaddlad kajak från Melker Kayaks uppvaktade Friluftsfrämjandet jubilaren på slottet.

Det enkla friluftslivet är aldrig långt borta, särskilt inte om man som Kung Carl Gustaf bor lite i utkanten av vår gröna huvudstad. För att göra det ännu enklare för kungen att komma ut och njuta av sommaren får han av Friluftsfrämjandet på sin 70-årsdag en kajak från Melker Kayaks. Friluftsfrämjandets ambassadör och paddlingsinstruktör äventyraren Sören Kjellkvist kommer också att lära ut grunderna i kajakpaddlling. 

Äventyrliga dagen

För att bidra till att fler får tillgång till friluftsupplevelser har Friluftsfrämjandets också i kungens namn donerat ett bidrag till Äventyrliga Dagen. Äventyrliga dagen syftar till att ta med ungdomar, som på något sätt har eller har haft en tuff och kämpig vardag, ut i naturen på ett drömäventyr. I och med donationen blir HM Kung Karl Gustaf guldgivare till Äventyrliga Dagen. 

Ta del av det roliga!

Som medlem får du vara med på massa aktiviteter, magasinet Friluftsliv, attraktiva medlemserbjudanden, försäkring i samband med aktiviteter och mycket mer. Att vara medlem kostar mindre än en krona per dag!

Bli medlem