Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Friluftsfestival med uteloppis

2022-05-05

Kom med på en hel helg fylld av friluftsliv och äventyr! Den 13-15 maj håller Utemagasinet i friluftsfestivalen Utehelg i Skevik, Värmdö. Som medlem i Friluftsfrämjandet får du fritt inträde till dagarna.

Tidningen Utemagasinet ordnar friluftsfestivalen Utehelg den 13-15 maj i Skevik, Värmdö. Eventet riktar sig till familjer och intresserade vuxna och på programmet finns allt från prova-på-aktiviteter till kurser, matlagning och tävlingar.

Uteloppis med Friluftsfrämjandet

Friluftsfrämjandet PINK kommer också vara på plats för att hålla i en uteloppis. På vår uteloppis kan vem som helst sälja sina outdoor-prylar. Du lämnar bara in dem till oss, sätter ett pris och hoppas på försäljning. Du kan också fynda bland andras inlämnade varor såklart! Loppisen har öppet lördag 14 maj kl. 13:00-18:00.

Inlämning och återlämning av varor sker i Friluftsfrämjandet PINKs röda tält i eventområdet under dessa tider:

  • Fredag kl. 11.00-18.00
  • Lördag kl. 09.00-13.00
  • Upphämtning av produkter sker lördag kl. 18.00-19.00

Fritt inträde till Utehelg för Friluftsfrämjandets medlemmar

Du som är medlem i Friluftsfrämjandet får fritt inträde till Utehelg. Värdet på biljetten är 195 kr (vuxen), eller 95 kr (8-18 år).

Så tar du del av erbjudandet

Boka ditt Utepass på www.Utemagasinet.se/event/Utehelg där du även kan läsa mer om helgen och se programmet. Ange kampanjkoden nedan i rutan för kampanjkoder. 

Om du även vill boka ett Aktivitetspass (för att delta i och boka workshops) bockar du i rutan ”Utepass och aktivitetsarmband” istället. I och med din kampanjkod blir ditt Utepass avgiftsfritt och du betalar den extra kostnaden för aktivitetspasset på plats när du checkar in på Utehelg.