Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Dalarnas första parkourpark är invigd!

2016-06-15

Borlängeborna kan utmana sig själva i naturparkour! Den 16 juni invigdes nämligen vår första parkourpark, Borlänge Flip Park, vid cozmoz arena i Borlänge. Parkourparken byggs av ungdomar för ungdomar och kommer att vara öppen under stora delar av sommaren.

Parken är en del av projektet Naturparkour som bedrivs av Friluftsfrämjandet i samarbete med Borlänge Gymnastikklubb och Borlänge kommun.

Parkour handlar om att förflytta sig från punkt A till punkt B på ett så smidigt sätt som möjligt. Det gäller det att se hinder som möjligheter till utveckling. Parken i Borlänge består av klätterställningar och olika hinder som som man ska ta sig över eller förbi så snabbt och smidigt som möjligt. Parkour är idag en av världens snabbast växande ungdomssporter och en möjlighet att skapa möten och aktiviteter mellan människor.

Hitta mer information om parken

Under sommaren kommer parken att vara öppen för alla och bemannad under vissa tider. På Borlänge Flip Parks facebooksida kan du läsa mer om när parken är bemannad.

Ta del av det roliga!

Som medlem får du vara med på massa aktiviteter, magasinet Friluftsliv, attraktiva medlemserbjudanden, försäkring i samband med aktiviteter och mycket mer. Att vara medlem kostar mindre än en krona per dag!

Bli medlem