Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

ÄVENTYRLIGA VUXNA

För vuxna som vill delta i olika sorters friluftsaktiviteter på Lidingö och i Stockholms närområde.

Friluftsäventyr finns på nära håll och behöver inte kosta mycket. Idén är att träffas ungefär en gång per månad, vardagskvällar eller lördagar i en fast grupp. Målet är att uppleva aktiviteter tillsammans och att hitta nya vänner med samma intresse.


Ledare: Susanne Gren och Sofia Gezelius


Aktiviteten kostar 500 kr/termin.


Gruppen är full. Ställ er på kö genom att maila:

lidingo@friluftsframjandet.se

 

En till grupp planeras startas 2017.

 

Program för hösten 2016:

OBS! Två datum har ändrats jämfört med vad som sagts tidigare: Observatoriet har bara några få visningar för att titta på himlen genom AlbaNova teleskopet så vi måste tyvärr byta datum på träffen i oktober till den 25 oktober kl. 18.30-20 då de har en gruppvisning. Detta innebär alltså att vi klättrar den 10 november istället.


24 augusti kl. 18.30-20.30 vandring. Vi ses vid Koltorp och bestiger sedan Ekholmsnäsbacken, på vägen tillbaka stannar vi och fikar vid vindskyddet i Koltorp.


13 september kl. 18.30-20 kajakpaddling vid Hustegaholm. Vi får låna kajaker och får instruktioner av ledarna från Kajaksektionen, Friluftsfrämjandet Lidingö.


25 oktober kl. 18.30-20 besöka observatoriet i Observatorielunden och titta på himlen genom AlbaNova-teleskopet.


10 november kl. 18.30-20 klättring på Klättercenter i Solna. Här får vi prova på klätterväggar med olika svårighetsgrad med hjälp av en instruktör som instruerar och sköter säkerheten.

 

8 december kl. 18.30-20.30 Grönsta, kvällsvandring med pannlampa / reflexbana. Vi ger oss ut i skogen och hittar vägen med hjälp av pannlampa och reflexer.