Region Mälardalens årsstämma hölls på Lidingö!

Vår nya ordförande Inga Skoog och en tidigare ordförande Magus Linde förbereder här överlämnandet av vår jubileumsbok till Ragnar Santesson, ordförande i regionen.
Foto: Ylva Schöldberg

  

Välkommen ut

 – tillsammans med oss kan du börja ditt äventyr i eller odla ditt intresse i naturen!

Vi erbjuder friluftsaktiviteter för barn, ungdomar och vuxna. Just nu går vi in i den gröna säsongen med en stor variation av aktiviteter som passar både dig som är nybörjare eller van. Häng med på en upplevelserik vandringsled i hemmamiljö lågland eller fjäll. Paddla genom skärgårdsöar eller följ med ut och lyssna på fåglar. Låt barnen komma med och upptäcka naturen bland våra Strövare och Frilufsare

Som ny ordförande i lokalavdelningen här på Lidingö känner jag stolthet och glädje över alla fantastiska aktiviteter och trygghet i insikten om våra många erfarna och välutbildade ledare. Om du inte är medlem ännu  – kom med och prova på vad vi kan erbjuda just dig!

Läs om våra aktiviteter i vårt programblad, gilla oss på Facebook eller ta del av våra nyheter genom mejl. Tag gärna kontakt med styrelsen om du vill ha mer information.

En riktigt härlig vår- och sommarsäsong önskar vi er alla!
 

Inga Skoog

Ordförande
styrelsen.lidingo@gmail.com

 

Årsmöte och årsfest!

Årsmötet med fest hölls söndag 9 mars 2014 !
Verksamhetsberättelse 2013, verksamhetsplan 2014 samt presentation av nya ledamöter kan du läsa här. Kort referat från evenemanget finner du också där.

 
image description
 

Aktuellt

Hög tid att summera den gångna skridskosäsongen. (Va, blev det några turer?)

Planera dina kajakäventyr, här hittar du en översikt över alla kajakaktiviteter.

Håll dig uppdaterad om lokala aktiviteter på Lidingös Facebook sida. Följ oss!

Read about our activities in English. Take a look at our  page In English!

Senast ändrad 2014-04-10

 
image description
 
Koll på allt som händer!

Friluftsfrämjandet på Lidingö kommunicerar mer och mer digitalt via Nyhetsbrev, Facebook, och Hemsidan. Om du inte lämnat din mejladress, gör det enkelt genom att logga in här på hemsidan, med medlemsnummer och lösenord (se medlemskortet). Saknar du lösenord, kontakta kansliet på lidingo@friluftsframjandet.se så får du ett nytt. När du loggat in, gå till "Hantera" överst till vänster. Klicka på "Mina uppgifter" och lägg in mejladress, så kan vi informera bättre. Tack !
 

 
image description
 
Nya Föreningsgården

Nya adressen är Larsbergstorget 9. Här finner du en planskiss över Nya Föreningsgården och uppgifter om hur du kommer i kontakt medkansliet.

Föreningsgårdens övriga lokaler ger oss ökade möjligheter för att ordna träffar fester mm - när vi någon gång håller oss inomhus!