Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Välkommen till lokalavdelning Strömstad

Lokalavdelningen i Strömstad är en aktiv förening med drygt 150 medlemmar. Tillsammans åker vi långfärdsskridskor, paddlar kajak och vandrar i skog och mark. Vi har också Mulle och andra barngrupper. Det spelar ingen roll om du är nybörjare eller inbiten fantast – välkommen att hänga med oss ut!

Söndagsöppet från 16 oktober

Välkommen till vår mysiga stuga vid Färingens strand. Från söndagen den 16 oktober fram till påsk är det söndagsöppet mellan kl 11-14. Fika finns till självkostnadspris. Välkomna!

Mer om stugan

Familjemulle - familjeutflykter i skog och mark

Vi i Friluftsfrämjandet startar en familjeutflyktsgrupp för alla barn och familjer som är intresserade av utflykter i skog och mark.

Läs mer

Vandra med oss

Det är roligare att upptäcka naturen tillsammans. Följ med i gamla eller okända marker. Våra grupper leds av erfarna stigfinnare. Glöm inte fikat!

Följer du med?

Upptäck naturen

Äventyret väntar runt hörnet! Vi har grupper för barn i olika åldrar. Målet är att ha roligt tillsammans och på köpet lär vi oss mer om naturen.

Våra grupper

Kajak

Från maj till september har vi verksamhet. Torsdagar kör vi kamratpaddlingar som utgår från föreningens container i Holkedalen.  Välkommen att hänga med!

Mer om vår kajakverksamhet

Långfärdsskridskor

Vi är en av Sveriges mest aktiva skridskoklubbar. Lokalavdelningen ordnar ledarledda skridskoturer varje helg, i samarbete med främjarna i Tanum.

Våra turer

Registrera din e-post

Mycket information om våra aktiviteter spridas via vår webbplats och via e-post. Registrera dina kontaktuppgifter och intressen för att hålla dig uppdaterad!

Läs mer

Hitta aktivitet

  • Sök MER

Hittade du inget av intresse?

Saknar du intressanta aktiviteter i ditt område? Då kan du vara med och påverka utbudet. Det är roligt!

Engagera dig