Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Regionstämma 2024 genomförd

2024-01-31

Tack alla ombud, observatörer, funktionärer och alla ni andra som kom till regionstämman! Lördagen den 13 april hade region Mälardalen sin regionstämma på Tollare folkhögskola i Nacka.

Lördagen den 13 april hade region Mälardalen sin regionstämma på Tollare folkhögskola i Nacka. Tack alla ombud, observatörer, funktionärer och alla ni andra som kom till regionstämman! 
Vi fick en trevlig dag på Tollare folkhögskola med genomgång av året som gått och beslut om 2024. Maria Hellström, Västerorts lokalavdelning (LA), valdes till ny ordförande i Region Mälardalen! Styrelsen fick också tre nya ledamöter, Sofia Carpevi, Sollentuna LA, Daniela Tell, Djursholms LA och Ari Sorsa, Gävle LA. Vi hälsar alla ny och gamla ledamöter välkomna till ett nytt styrelse-år. Tack till avgående ordförande Leif Malmlöf och avgående ledamöter för fina insatser i regionstyrelsen.  

Vi blev inspirerade av Boo LA som kom och berättade om sin verksamhet och sina framtidsvisioner. Det fanns också flera tillfällen till att träffa och prata med varandra och förhoppningsvis utbyttes många tankar och idéer under dagen. Det kändes väldigt roligt att träffa alla deltagare fysiskt och höra om era verksamheter. Hoppas att vi ses igen nästa år!