Aktiviteter i Järfälla LA
Antal aktiviteter i listan: 10
Aktivitet Startdatum
Strövare mini 2013-08-25
Punktinsatser i Rocksta för medlemmar i Järfälla 2013-10-20
Strövare VT-2014 2014-02-09
Skogsknytte i Hummelmora VT2014 2014-03-16
Skogsknytte på Järvafältet VT-14 2014-03-23
Skogsmulle i Hummelmora våren 2014 2014-03-23
Öppna skogsgläntan - tisdagar kl.10 2014-04-01
Fjällvandringskurs-en studiecirkel om hur du förbereder dig 2014-04-24
HÖSTRESA TILL BRUKSVALLARNA MED FJÄLLVANDRING 2014-09-18
Kajakhyrning för ledare i Järfälla LA (ÖPPEN för anmälan) 2014-10-01

  •  

    Medlemsförsäkring

 
image description
 

I väntan på våren

Efter en kort och intensiv vintersäsong väntar uteliv med kängor eller stövlar på fötterna. Våra aktiviteter för barn och ungdomar tar fart och de flesta grupper startar sin verksamhet under mars månad. Vi hälsar såväl alla deltagare som ledare välkomna. Vi behöver fler ledare eftersom det är högt söktryck på våra barn och ungdomsgrupper. Hör av dig till kansliet om du är intresserad av att bli ledare. Vi stöttar dig med utbildning och har en grupp av ledare där du kan hämta hjälp och inspiration. Ta en promenad, cykeltur eller varför inte ett långpass löpning till vårt café på Rocksta. Vi försöker hålla öppet varje söndag!

 
image description
 
Ordförande har ordet

Vilket roligt och lärorikt år som gått!

Jag vill tacka alla i vår förening för ert stöd och engagemang och att jag åter igen har fått ert förtroende tillsammans med styrseln att fortsätta leda Friluftsfrämjandet Järfälla in i framtiden. Vill också passa på att hälsa alla nya styrelsemedlemmar välkomna.

Hela Friluftsfrämjandet SVERIGE har nu påbörjat resan mot vår vision "Världens bästa friluftsupplevelser, guidade av Sveriges mest eftertraktade ledare". Stort fokus under året kommer därför att riktas mot våra högt uppskattade ledare i verksamheten. Vårt mål är fler vidareutbildningar, stärka Vi-känslan och frilufsar-gemenskapen över grenarna. Vi vill med andra ord stärka banden och höja kompetensen ytterligare inom lokalavdelningen.

Ett annat mål är att bjuda in fler i vår gemenskap, framförallt ungdomar och vuxna. Vi kommer att jobba under devisen "Syns man inte så finns man inte". Här kan alla ni medlemmar hjälpa till och tala om vad friluftsfrämjandet är och vad vi står för. Är du lite osäker: läs här.

Till och med en vinterälskare som jag längtar verkligen till att våren ska anlända. Känslan av en tur i skogen på vårkanten är underbar. Fåglar som kvittrar, de små gula tussilagorna som följs av blåsippor och vitsippor fyller oss verkligen med ny energi.

Varmt välkomna till vårens aktiviteter!

Ulrika Brodin, Ordförande FF Järfälla

Glöm inte; Vår förening blir precis det vi medlemmar gör den till tillsammans.