Aktiviteter i Järfälla LA
Antal aktiviteter i listan: 11
Aktivitet Startdatum
Punktinsatser i Rocksta 2014-09-07
Äventyrliga familjen 2015-02-08
Skogsmulle i Hummelmora våren 2015 2015-03-08
Skogsknytte Hummelmora VT2015 2015-03-22
Mini-Strövare i Bruket våren 2015 2015-03-22
Skogsmulle på Bruket VT15 2015-03-22
Öppna skogsgläntan 2015-03-24
MTB i Järfälla för ungdommar och vuxna 2015-04-12
Fjällvandringskurs-en studiecirkel om hur du förbereder dig 2015-04-16
STICKVANDRING 2015-04-25
HÖSTRESA TILL BRUKSVALLARNA MED FJÄLLVANDRING 2015-09-17

  •  

    Medlemsförsäkring

 
image description
 

Den 15 mars var vi i Romme! Väldigt trevligt och kanonväder.
Klicka här "Fotoalbum" för att se fotona på Facebook.

På Vildmarksmässan 2015 i Älvsjö deltog lokalavdelningen aktivt genom att hålla föredrag om fjällvandring: Syftet var att komma ur startgroparna och iväg på egna fjällupplevelser. Vi kunde också locka deltagare till lokalavdelningens studiecirkel om hur du förbereder dig för fjällvandring. De två föredragen lockade många lyssnare och bänkplatserna var fullsatta! I montern ställde ledare från Järfälla upp och informerade besökarna. Dessutom deltog vår ordförande i regionens ordförandeträff under mässan. Friluluftsfrämjandet fick ocså pris för bästa monter - I år igen!

Den 9 mars var det årsmöte och alla handlingar finns längre ned.

Järfälla finns nu på Facebook!
Klicka "Gilla" rutan till vänster för att gå med och få nyheter.

Vi finns också på Instagram!
Klicka Instagram rutan "Follow @friluftsframjandetjarfalla"
till vänster för att följa oss. Bildspelet ovan är från våra bilder där.

Väl mött i naturen!

 
image description
 
Orförande har ordet

Vilka roliga och lärorika år som gått!

Jag vill återigen tacka alla i vår förening för ert stöd och engagemang och att jag ännu en gång har fått ert förtroende att tillsammans med styrseln fortsätta leda Friluftsfrämjandet Järfälla in i framtiden. Vill också passa på att hälsa alla nya styrelsemedlemmar välkomna.

Det har nu gått 3 år sedan hela Friluftsfrämjandet SVERIGE påbörjade resan mot vår vision "Världens bästa friluftsupplevelser, guidade av Sveriges mest eftertraktade ledare". Vi i Järfälla har kommit en bra bit på väg och arbetet med att uppfylla visionen fortlöper.
Vi har jobbat mycket mot våra delmål bl.a. fler vidareutbildningar, stärka Vi-känslan och frilufsar-gemenskapen över grenarna inom lokalavdelningen och lyckats till viss del i detta. Vi kommer att fortsätta stärka banden och höja kompetensen ytterligare inom vår lokalavdelning.

Stort fokus under året kommer därför återigen att riktas mot våra högt uppskattade ledare i verksamheten.
Under 2014 ökade vi med 136 (8.7%) nya medlemmar och har nu nått över 1000 medlemmar vilket är glädjande. Vi fokuserar även i år på att bjuda in fler i vår gemenskap, framförallt ungdomar och vuxna. Vi kommer att jobba mot fler aktiviteter som passar denna målgrupp.
Har du ett stort intresse för en friluftsaktivitet som du gärna vill dela med av till andra, tveka inte ;-) kontakta oss direkt!
Jag var med i långfärdsskridskokursen för nybörjare i år. Otroligt roligt och lärorikt, synd att säsongen inte blev den bästa. Ser fram emot att få följa med på turer och glida fram över isen med ett gäng glada FF:are nästa säsong.

T.o.m. en vinterälskare som jag längtar verkligen till att våren ska anlända. Känslan av en tur i skogen på vårkanten är underbar. Fåglar som kvittrar, de små gula tussilagorna som följs av blåsippor och vitsippor fyller oss verkligen med ny energi.

Varmt välkomna till vårens aktiviteter!

Ulrika Brodin
Ordförande FF Järfälla

Glöm inte;
Vår förening blir precis det vi medlemmar gör den till tillsammans.