Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Vardagsvandring i vår

Avvägningen mellan de goda värdena av friluftsliv och de begränsande svårigheterna är svår ibland och lättare andra gånger. Vår ambition är fortfarande att hålla öppet för åtminstone någon vandring under våren.

Samtidigt ser vi att mycket i samhället förändras från dag till dag. En del vardagsvandringar kommer att ställas in för att det är opraktiska eller mindre säkra lösningar just nu, andra kanske går att ändra eller forma om. Vi tänker också på att såväl deltagare som ledare är i det åldersspann som förtjänar lite mer varsamhet.
 
Grenledarna och ledarna jobbar hela tiden med att planera och förbereda. Beslut kommer - som vi resonerar idag - att tas för varje vandringstillfälle, och
ändringar kan komma med kort varsel.
 
När det gäller samåkning så är det naturligtvis inte en bra lösning på transportproblemet. Vi kikar därför också på vilka resmål/vandringar som är enkla eller svåra att nå, och om det finns alternativ.
 
Det innebär att gällande information publiceras och uppdateras i Äventyrshanteraren på www.friluftsframjandet.se/uddevalla för varje vandring som fortfarande finns med i planen. Allt ovanstående kan revideras och gäller naturligtvis med reservation för ändringar - så att vi om möjligt ska kunna erbjuda en trygg och viktig verksamhet.