Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Valberedningen söker kandidater till styrelsen

Vill du vara med i styrelsen i Friluftsfrämjandet Uddevalla?

Vi är en ideell förening med ca 1000 medlemmar som i ur och skur under 80 år tagit med Uddevalla kommuns invånare i en härlig gemenskap på naturupplevelser som paddling, vandring och skridskoåkning. Vi håller fjällstugorna öppna som värmestugor vintertid och erbjuder naturen som mötesplats i form av skogsmulle, seniorvandring och information om friluftslivet till nyanlända. Engagerade ledare bidrar till en positiv miljö och jämlik hälsa oavsett ålder eller kulturell bakgrund så att vi tillsammans kan bidra till en socialt, ekologisk och därmed ekonomisk hållbar framtid.

Vi söker nu personer som på ideell basis vill vara med och arbeta i vår styrelse för att fortsätta utveckla föreningen. Du bör ha ett starkt intresse för friluftsliv och kanske är du redan aktiv i någon av våra verksamhetsgrenar.

Du ska också kunna lägga ned den tid som krävs vilket innebär ca 10 styrelsemöten per år med medföljande förberedelse- o uppföljnings- arbete. Åta dig ett eget ansvarsområde. Det är bra om du har administrativ kompetens, intresse av marknadsföring mm

Du får chansen att vara med i en väl fungerande styrelse med stort engagemang och kunskap.

Är du intresserad så hör av dig till valberedningen.
Ring Anita Wireby 0702830903 eller Birgitta Wahlberg 0706624369 så berättar vi mer.
Vi är numera valberedare. Vi har båda upplevt stimulansen o glädjen att vara med i Uddevalla lokalavdelnings styrelse.