Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

äventyrsmånad

Det blir ingen äventyrsdag i år - av kända skäl. Under september kommer det i stället att finnas en värd på tunet på Åleslån för att möta medlemmar och andra besökare.

Vi vet att det i coronatider är många fler än vanligt som letar sig ut i naturen. Åleslån och Hällerstugan, och Bohusleden genom Herrestadsfjället är välbesökta platser.
 
Vi vill nu vara på plats och träffa såväl medlemmar som nya vänner - för lite samtal och frågor om vår verksamhet i Friluftsfrämjandet i Uddevalla, men också om friluftsliv i allmänhet. Det finns inget fast program - men kanske någon självinstruerande aktivitet som tipspromenad eller Skogsmullestig.
 
Kanske är du på väg ut på svamptur? Dags för en medhavd fika? Cykla en sväng på fina vägar på Bulid,? Eller bara en alldeles vanlig promenad.
 
Ca 11- 14 under lördagar och söndagar kan du möta någon av oss ideella ledare och styrelsen där.
 
12/9 och 27/9 är även Hällerstugan öppen så att du kan kika in. Nyrustad och med en fin altan med sjöutsikt. Grillplatsen kanske lockar dig för fikat - en ny badbrygga inbjuder till ett dopp innan.(5-6/9 är stugan uthyrd - och därmed inte öppen för allmänheten!)
 
Välkommen!