Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Hösten 2016

2017-01-16

Julgransförsäljning och tipspromenad

Söndagen den 11 december mellan klockan 10.00-13.00. Friluftsfrämjandet Trollhättan önskar er välkomna till tipspromenad med juliga frågor för både vuxna och barn, samt försäljning av nyhuggna julgranar från skogen häromkring och stickade pordukter och härliga julklappar. Mellan 10.00-12.00 säljs startkorten för promenaden medan julgranar och stickat äljs mellan 10.00-13.00. Efter en härlig och promenad hoppas vi det smakar gott med kaffe och nygräddade våfflor framför vår mysiga brasa i vår friluftsgård Munkebo i Öresjö. Välkomna.

28 november - Juldekoration

Vill du göra en juldekoration av vad som finns i naturen? Den 28 november klockan 19 träffas vi i Friluftsfrämjandets föreningslokaler i Öresjö och gör Juldekorationer av det som finns i naturen. Anmälan och frågor ställs till Lill Sörensen som även håller i aktivisten på telefonnummer 0520-961 10.

Skogsmulle i Upphärad

Under hösten och våren har barn upptäckt naturen i Upphärad, med lekar, fika och där barnens egna nyfikenhet har styrt mycket av våra aktiviteter. Vi vill att barnen ska ha en relation till naturen och ta med sig att man inte skräpar ner, stör eller förstör.Skogsmulle hjälper barnen att upptäcka skogens hemligheter.

20 augusti - Trollhättan 100 år

Vi har monter vid hundraårsfirandet. Besök oss gärna. När Trollhättans Stad firar 100 år lördag 20 augusti deltar ca 100 föreningar vid ett evenemang i centrala stan. Vi i Friluftsfrämjandet finns förstås med. Vi presenterar vår verksamhet vid Kompassen utanför Odens affärshus. VÄLKOMNA!

Höstmarknad

9 oktober arrangerar vi återigen en Höstmarknad vid Friluftsgården, Öresjö. Mellan 10.00 och 13.00 pågår försäljning av närproducerade produkter som hantverk, inläggningar, grönsaker och mycket mera. Serveringen är öppen med goda våfflor och nybryggt kaffe. Som vanligt har vi också Tipspromenad.

Tipspromenader hösten 2016

Under hösten har många motionärer vid vackra Öresjö tagit sig tid att gå vår tipspromenad. Stort tack för alla som besökt motionsspåren under hösten.