Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Paddla med oss

Strömstad har en fin skärgård på bara några paddeltags avstånd. En kvällstur längs stadens strandlinje är en kul och lite annorlunda upplevelse. Från vår till höst träffas vi för gemensamma turer en kväll i veckan, och ibland även på helgerna. Mareldspaddling är en återkommande favorit  när höstmörkret lagt sig.

Tisdagspaddlingar
Under sommarhalvåret arrangerar vi gemensamma kamratpaddlingar. Tisdagar med start kl 18:30 och hemkomst omkring kl 21. Kallelse via mail eller Facebook/Strömstadspaddlarna, då får du även info om var turen startar.
Glöm inte fikat – välkommen!

Kamratpaddling innebär att var och en ansvarar för sin egen säkerhet och förväntas dessutom samarbeta för största möjliga gruppsäkerhet. Flytväst, sittbrunnskapell och ombyte i vattentät påse är obligatorisk utrustning. Självklart kan du simma, minst 200 meter är ett krav för att följa med.
Läs vår paddelpolicy med rutiner för säkerhet och trevnad här.

Kontakt paddling:
Karin Björk
Tel: 0702 97 59 16
E-post karin@karinbjork.se

Söker du förvaring till din kajak? Föreningen har en container i Hålkedalen med plats för 12 kajaker. Vi arbetar för att få fram fler platser och du kan anmäla dig till vår kölista.

Bli medlem

För att bli medlem är det smidigast att registrera sig via webben.

Registrera dig här