Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Paddla med oss

Strömstad har en fin skärgård på bara några paddeltags avstånd. En kvällstur längs stadens strandlinje är en kul och lite annorlunda upplevelse. Till öppet hav är det inte heller långt, och skyddande öar finns det gott om däremellan. Med andra ord; det går nästan alltid att hitta en bra paddelrutt utifrån rådande väder.

Kvällspaddlingar
På somrarna arragerar vi kvällspaddlingar. Särskilt i början av säsongen kan det vara skönt att hitta formen tillsammans, och kanske sällskap för egna turer. Kvällspaddlingen är en öppen och avgiftsfri kamratpaddling som arrangeras av Friluftsfrämjandet Strömstad med stöd av Studiefrämjandet. Obligatorisk utrustning för att delta är flytväst med visselpipa, sittbrunnskapell och ombyte i vattentät påse. Simkunnighet minst 200 meter är ett krav.
Glöm inte fikat – välkommen!

Ledarledda turer
Då och då arrangerar vi ledarledda turer, prova-på eller liknande. Det läggs då upp som ett äventyr på Friluftsfrämjandets startsida: https://www.friluftsframjandet.se. Till dessa turer krävs anmälan i förväg. Information om ledarledda turer mailas även ut till alla medlemmar som loggat in och kryssat i intresse för paddling på "Mina sidor"/"Mina uppgifter". Gör det! Vi sprider även information om aktiviteten på Facebook.

Läs vår paddelpolicy med rutiner för säkerhet och trevnad här.

Kontakt paddling:
Karin Björk
Tel: 0702 97 59 16
E-post: kajak.stromstad@friluftsframjandet.se

Söker du förvaring till din kajak? Föreningen har en container i Hålkedalen med plats för 12 kajaker. Vi arbetar för att få fram fler platser och du kan anmäla dig till vår kölista.

Bli medlem

För att bli medlem i Friluftsfrämjandet är det smidigast att registrera sig via webben.

Registrera dig här