Covid-19 och Friluftsfrämjandet (Uppdaterad 2021-09-22)

Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Aktuellt

Aktuell information

imagemizz1.png

Munkedals LA har erhållit bidrag för att genomföra friluftsinsatser för barn och unga i Munkedals kommun. Under maj , juni, augusti och september erbjuds alla elever i åk 4, 5 och 6 en friluftsdag i Strömmarnas naturreservat där vår kanotcentral ligger och där man kan vandra på Bohusleden. Skolorna får gratis busstransport och kanoter. Lärarna erbjuds kanotteknikutbildning och får information om allemansrätten.

Även en friluftsdag för nyanlända kommer att erbjudas på Kaserna.Detta i samarbete med Mnkedals kommun Kultur&Fritidsförvaltning.

Läs mer om Friluftslivets år här

Luften är fri är ett projekt som leds av Svenskt Friluftsliv med stöd av Naturvårdsverket och syftar till att få fler människor att prova friluftsliv och långsiktigt fortsätta samt öka medvetenheten om friluftslivets värden och allemansrätten.

Om friluftsliv i coronaorons tid.

Vår verksamhet Friluftsfrämjandet bygger på aktiv uteverksamhet och nyttan av det får vi mycket uppskattning för. Även i Corona-tider mår vi bra av att vara ute att röra oss och att vara aktiva. Vi följer Folkhälsomyndighetens restriktioner. Läs mer om Friluftsfrämjandets hållning till Covid 19 här.

Årsmötesprotokoll

Vår verksamhet präglas av öppenhet och demokrati därför publicerar vi vårt senaste årsmötesprotokoll och verksamhetsberättelse.

Årsmötesprotokoll 2021

Verksamhetsberättelse 2021