Covid-19 och Friluftsfrämjandet (Uppdaterad 2021-09-22)

Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Vi söker ledare!

2017-01-16

Intresset för våra barngrupper är mycket stort och förra terminens mullegrupp blev full på bara ett par dagar. Vi skulle utan problem kunna fylla ett antal fler grupper.

I vår skulle vi vilja utöka med ytterligare en mullegrupp och till hösten planerar vi att dra igång en strövargrupp för de mullebarn som nu har kommit upp i ålder.

Men vi behöver hjälp av fler ledare!

Du kommer tillsammans med någon av oss ordinarie ledare hjälpa till med att ordna några små äventyr i vår mulleskog och hålla lite ordning i gruppen. Det krävs inga speciella förkunskaper, vi hjälps åt med förberedelser och alla bidrar med det de kan. Kanske har du egna barn i gruppen, kanske inte. Oavsett vilket så är du välkommen!

Vi är ett härligt litet gäng som gillar att vara ute och som tycker det är mycket viktigt att våra barn får tillgång naturupplevelser och friluftsliv. (Och framförallt är det en bra ursäkt att få leka lekar och elda!) :-) I ryggen har vi en stor och välfungerande organisation med mängder av erfarenhet och outtömligt med material för att skapa roliga och meningsfulla aktiviteter. På längre sikt finns det även möjligheter att delta i någon av Friluftsfrämjandets uppskattade och välrenommerade ledarkurser.

Är du sugen? Hör av dig till mork.johanna@gmail.com