Covid-19 och Friluftsfrämjandet (Uppdaterad 2022-01-10)

Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Anmälan till Barngrupp

Vid deltagande i gruppverksamhet krävs medlemskap i Friluftsfrämjandet. Högst upp till höger på sidan finner du "Engagera Dig" här kan du bli medlem, här beskrivs medlemsavgifterna och även hur du går till väga för att betala.

I våra grupper har vi också en terminsavgift som betalas till ledaren, den avgiften täcker de utgifter gruppen har och ger också ett litet bidrag till den fortsatta utbildningen av ledare i vår verksamhet.

För anmälan till någon verksamhet skicka ett mail till Karen-Marie Kaasgard (karenmarie.fflidk@gmail.com) med följande uppgifter:
Barnets Personnr, Namn, Adress, Telenr, Förälders namn, Mail-adress

Ange om du som förälder kan tänka dig att ställa upp som hjälpledare (Ja eller Nej).

Vilken grupp barnet vill gå i:
Skogsgläntan (0-2 år), Knytte (3-4 år), Familjemulle (3-5 år), Mulle (5-6 år), Strövare (7-9 år), Lufsare (10-13 år ), TVM (13-)

Eventuella övriga önskemål kan också anges. Det finns ofta mer än en grupp av varje sort så om du önskar gå tillsammans med en kompis t.ex. så ange gärna det.

Någon ledare för en grupp kommer att kontakta dig när terminsstart närmar sig!

Det kan även finnas plats i grupper även om aktiviteten säger "Fullbokad". Är du intresserad skicka ett mail till Karen-Marie Kaasgard (karenmarie.fflidk@gmail.com).