Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Familjedagen blir till utehelg!

Vår årliga familjedag blir till en coronaanpassad utehelg 17-18/10

Naturen erbjuder allt från en lugn stund till vilda, pulshöjande aktiviteter. Hur vi än väljer att spendera vår utetid bär vi alla med oss minnena av de upplevelser vi valt. Vissa minnen får oss att drömma oss tillbaka, andra oss att skratta högljutt åt hur tokigt det blev. Vissa minnen är vi glada är just minnen, men har gett oss erfarenheter för livet. Vilka minnen kommer du att tänka på just nu? Och vilka delar du dina minnen med? För visst är det så att minnen är så mycket mer värda om vi får dela dem med andra? 

När vi nu ska undvika att umgås i större sammanhang får vi hitta andra sätt att dela med oss. Vi i styrelsen har därför valt att ställa in årets familjedag till förmån för en mer coronaanpassad utehelg. Vi vill ju fortfarande visa allt fint och roligt naturen har att erbjuda, och samtidigt ta tillfället i akt att planera in lite utetid. Så ta tag i nära och kära och ta er ut i naturen någon gång under helgen 17-18/10. Gör något ni tycker om och dela det genom sociala medier med alla oss andra. På så sätt skapar vi nya minnen med de närmaste, samtidigt som vi delar dem med fler. 

För att dela dina minnen med oss alla, ta en bild och tagga med #fflerum och #fflerumute. Låt oss tillsammans fylla internet med uteglädje och inspiration!