Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

TVM tre vildmarks mål

TVM:are 14 år och uppåt . Med ryggsäcken packad och kängorna snörda vandrar TVM gänget mot nya äventyr, upplevelser, mot tre vildmarksmål.

Skogen, vattnet och fjället. Det är de tre målen som TVM:aren strävar efter. Men vägen är bra mycket viktigare än målen. En väg som kantas av utmaningar, av adrenalin, av stilla reflektion och av andlösa upplevelser. Men än viktigare för TVM:aren är vännerna.
Att leva i naturen tillsammans, ibland i veckor i sträck, knyter starka band. Vänskap och kärlek, ibland sådan som räcker livet ut. Det är en stor del av TVM-upplevelsen.
TVM:are blir man i högstadieåldern. Ofta blir man invigd i TVM-livet av äldre och mer erfarna TVM:are. Ledaren som varit så viktig i de lägre åldrarna spelar mindre och mindre roll och snart klarar TVM-gruppen sig själva. TVM är en speciell känsla och en speciell upplevelse. Speciell och ofta stark. Många kallar sig TVM:are hela livet. Det blir helt enkelt ett sätt att leva.

September 2017 invigdes vår första TVM grupp på flera år. Hör av er om ni vill hänga med dem på äventyr.

Har ni möjlighet att hjälpa oss att stötta en TVM grupp eller nyfiken på att vara med redan nu så kontakta Nina eller Julia

nina.paulsson5@gmail.com, Tel. 0730-497634 eller julia.annbrink@friluftsframjandet.se Tel. 0702-636373

Instruktion Kajak.jpg
test_1.jpg
Paddling_7.jpg