Covid-19 och Friluftsfrämjandet (Uppdaterad 2021-09-22)

Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Verksamhet inom Friluftsfrämjandet Hammarö med anledning av coronaviruset

2020-03-15

Friluftsfrämjandet Hammarö följer utvecklingen av coronaepedemin. Våra verksamheter fortsätter tills vidare, men läget kan komma att ändras. Vårens tipspromenader kommer att anordnas, men du kommer att få gå på egen hand.

Vid styrelsemöte 15 mars 2020 bedömdes att så länge skolorna på Hammarö inte har stängt, fortsätter vår verksamhet. Om du har influensaliknande symtom eller tror dig ha blivit utsatt för smitta av coronoviruset, covid-19, bör du inte vara med på några aktiviteter.

Våra populära tipspromenader på söndagar kommer du att kunna delta i, men på ett annorlunda sätt. Frågorna finns uppsatta och du får själv notera dina svar och kolla facit vid målgången. Det delas alltså inte ut några tipslappar och heller inga vinster. Vill du ändå swisha ett bidrag till Friluftsfrämjandet Hammarö, är du naturligtvis välkommen att göra det. Tipspromenaderna startar 22 mars och håller på till 26 april med uppehåll för påsk. Söndagen före påsk brukar ”Ägglunken” gå av stapeln, men denna gång blir det inga äggvinster, utan enbart tipspromenad. På det här sättet behöver det inte bli större samlingar av människor, men vi får ändå möjlighet att komma ut i naturen.

Läs även nyhet från Friluftsfrämjandet Riks: Angående coronaviruset (COVID-19) och verksamhet inom Friluftsfrämjandet