Covid-19 och Friluftsfrämjandet (Uppdaterad 2021-09-22)

Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Inställd gruppträning

2020-11-15

På grund av skärpta restriktioner för Värmland gällande covid-19 så ställs gruppträning för vuxna in till och med 10 december.

Styrelsen i Friluftsfrämjandet Hammarös lokalavdelning har fattat beslut att vi följer Folkhälsomyndighetens och Hammarö kommuns skärpta allmänna råd för vår verksamhet. Utdrag från www.hammaro.se 2020-11-13:

Avstå från evenemang och aktiviteter
Delta inte på möten, konserter, föreställningar, religiösa evenemang, högtidsfirande, idrottsträningar, matcher, tävlingar, cuper, uppvisningar eller andra aktiviteter oavsett om det sker inomhus eller utomhus. Undantag är idrottsträningar för barn och ungdomar födda 2005 eller senare.”

Cross och Håll i Forms träningsgrupper gör därmed ett uppehåll med sina gruppträningar inomhus och utomhus till och med 10 december 2020.

För våra barngrupper i dessa åldrar har en del tillfällen ställts in eller skjutits fram. Något enstaka tillfälle kvartstår under terminen, men förstås stannar vi hemma om vi har symtom och umgås med försiktighet och avstånd. Respektive ledare är kontaktperson.

Den planerade skinkmarschen kommer inte att hållas den 10 december på vanligt vis, utan på ett alternativt sätt.

Frågor om köpta träningskort hänvisas till vår mejl hammaro@friluftsframjandet.se

Kilenegården har stängt, men vi uppmuntrar naturligtvis att du tränar på egen hand i motionsspåren på Kilene eller någonstans nära dig. Ta hand om dig!