Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Skogsmulle i förskolan

2016-07-13

Friluftsfrämjandet i förskolan med Skogsmulle i förskolan och I Ur och Skur är idag två av Sveriges mest framgångsrika uteverksamheter i förskolan, som varje år skänker glädje till tusentals barn och deras pedagoger.

I dag är Skogsmulle i förskolan och I Ur och Skur två av Sveriges mest framgångsrika uteverksamheter i förskolan, som varje år skänker glädje till tusentals barn och deras pedagoger. Med vår beprövade utomhuspedagogik som redskap tillgodoses barnens möjlighet till rörelse och stimulerar deras tänkande, samtidigt som läroplanens intentioner levandegörs. Utöver detta får barnen med sig viktiga kunskaper och värderingar kring natur och miljö som de med stolthet bär med sig vidare i livet!

Genom Friluftsfrämjandet i förskolan erbjuder vi dig två olika alternativ för samarbete, I Ur och Skur eller Skogsmulle i förskolan. Mer information om hur du tecknar ett samarbetsavtal med oss kan du läsa på

https://www.friluftsframjandet.se/detta-gor-vi/forskolor-och-skolor/skogsmulle/Sa-blir-ni-skogsmulleforskola/

Nu erbjuder vi den pedagogiska utbildningen till er som tecknar ett Skogmulle i förskolan-avtal. Från och med hösten 2024 kommer utbildningsverksamheten för Skogsmulle i förskolan hanteras av I UR & SKUR. Mer information om detta publiceras under våren.

För frågor angående utbildning, kontakta:

Verksamhetsledare Anna Haglund
E-post anna.haglund@friluftsframjandet.se