Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Barn födda 2008

FRILUFSARE

 Igelkottarna-08 HT-19

UPPDATERAS INOM KORT

Terminsavgiften är 160 kr (lämnas till ledare i kuvert med barnets namn) eller swishas till Malena Olsson 0702567241 skriv barnets namn. Barnet skall även vara medlem i Friluftsfrämjandet och det kostar 100 :- per år. (Medlemsåret är från den 1/10-17 till den 30/9-2018).

 

Detta gör ni själva på  http://www.friluftsframjandet.se/engagera-dig/

I ryggsäcken varje gång:  Matsäck, sittunderlag, dryckeskåsa, matkåsa, matbestick, kniv med dubbla parerstänger, ½ liter extra vatten till eldsläckning, en plastpåse till skräp. Knopband och kniv.

Matsäcken innehåller: Något matigt som smörgås eller dylikt, dryck och ev. något gott efter maten t ex kex och/eller frukt (ej godis).

Barnen skall vara med och packa sin egen ryggsäck, så dom vet vad de har med sig och hittar i väskan. Packningen ska vara lätt men samtidigt innehålla allt de behöver. En ryggsäck, allra helst med bröstband, gör det lätt att bära även när vi går längre sträckor.

(Kolla gärna en extra gång så barnen har med sig enligt ovanstående lista då ofta saknas verktyg till mat, skräppåsar och vatten till eldsläckning.)

Håll oss ledare uppdaterade vi ev allergier.

Kolla gärna era barn efter varje träff så de inte har fått med sig några fästingar hem.

 

Meddela alltid om ni inte kommer så att vi kan anpassa inköpen till aktiviteterna och så att gruppen slipper stå och vänta.

 

           Therese                    Malena                     Joakim                             Wilma

       0706-846886            0702-567241            0706-660229                   0706-299141

therese.bergoo@hotmail.com        malena@sjobo.nu         joakim.sixtenson@hotmail.se         wilma.hanssonpihl@gmail.com