Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

TVM 14 år och uppåt

I TVM Lund är alla som är 14 år och uppåt välkomna. De flesta av oss är ca 14-25 år men även de som är äldre hänger med ut. Vi är en gruppverksamhet och samtidigt ett nätverk för ungdomar och unga vuxna som gillar friluftsliv. Här erbjuds både små och stora äventyr som t ex vanligt skogsmys, paddlingar, spelkvällar, fjällvandringar långt upp i norr och våra grymma ting. Alla TVM:are är med och driver verksamheten tillsammans genom att planera och genomföra de äventyr man önskar! Vi har många engagerade unga och vuxna ledare som bidrar både med kunskap och vägledning när det behövs. Framför allt så brukar vi ha väldigt kul tillsammans :-)

VAD ÄR TVM

TVM är steget efter frilufsarna och startades 1958 av Torvald Wermelin.
TVM står för Tre Vildmarks Mål;

  • Skogen
  • Vattnet
  • Fjället

Det är i de tre miljöerna som de flesta av våra aktiviteter hålls. Vi är en förening där alla som vill kan ha inflytande över vilka aktiviteter som hålls. Vi gör bl a kanotpaddlingar, vandringar eller övernattningar med mys i vindskydd.

TERMINSPLANERING

Vi gör en grov terminsplanering men självfallet blir den en hel del sista-minuten-aktiviteter oxå. Vilka aktiviteter man sedan vill delta i är helt fritt.

TERMINSPROGRAM VÅREN 2020

FJÄLLVANDRINGAR

Varje år görs även en fjällexpedition i norraste delen av vår fjällkedja, olika destinationer varje år.

TING

Det finns TVM-sektioner lite överallt i Sverige och tre gånger om året arrangeras så kallade ting som är ett slags läger där det ges möjlighet för folk från de olika lokalavdelningarna att träffas. Det brukar vara mycket roligt och ge många nya vänner.

TVM INVIGNING
Lunds lokalavdelning håller varje år i månadsskiftet augusti/september en invigning för de blivande TVM:arna, och vi brukar ha mellan 30-45 som invigs varje år. De äldre som inte kommer från lufsargrupperna kallar vi för slask-gruppen.

VETA MER

Vill du veta mer om aktiviteter och liknande så hittar du oss på TVM Lunds facebooksida. Där lägger vi bl. a ut terminsplanering, aktivitetsinfon för vardera aktivitet och annan info som är kul att ta del av

Har du inte Facebook så hör av dig via mejl till TVM-ansvarig Hugo Lindberg på tvm.lund@friluftsframjandet.se

Eller vänd dig till nån av oss som sitter i ungdomssektionen.

ANMÄLA DIG

Vill du följa med oss ut så anmäla dig via länken anmäla dig till TVM