Covid-19 påverkar Friluftsfrämjandets verksamhet. Läs mer här.

Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

TVM 14 år och uppåt

I TVM är alla som är 14 år och uppåt välkomna. Här erbjuds allt från fjällexpeditioner till paddlingar och vanligt skogsmys. Gruppen planerar och genomför själva sina aktiviteter så möjligheterna är stora! Framför allt så brukar vi ha väldigt kul tillsammans :-)

TVM är steget efter frilufsarna och står för Tre Vildmarks Mål;

  • Skogen
  • Fjällen
  • Havet

Det är i de tre miljöerna som de flesta av våra aktiviteter hålls. Vi är en förening där alla som vill kan ha inflytande över vilka aktiviteter som hålls. Vi gör bl a kanotpaddlingar, vandringar eller övernattningar med mys i vindskydd.

Vi gör en grov terminsplanering men självfallet blir den en hel del sista-minuten-aktiviteter oxå. Vilka aktiviteter man sedan vill delta i är helt fritt.

Varje år görs även en fjällexpedition i norraste delen av vår fjällkedja, olika destinationer varje år.

TERMINSPROGRAM VÅREN 2020

Det finns TVM-sektioner lite överallt i Sverige och tre gånger om året arrangeras så kallade ting som är ett slags läger där det ges möjlighet för folk från de olika lokalavdelningarna att träffas. Det brukar vara mycket roligt och ge många nya vänner.
Lunds lokalavdelning håller varje år en invigning för de blivande TVM:arna, och 2018 invigdes så många som 34 personer. Det är många!

Vill du veta mer om aktiviteter och liknande så kan du kolla in och gå med i gruppen TVM Lund facebooksida. Där lägger vi bl. a ut terminsplanering, aktivitetsinfon för vardera aktivitet och annan info som är kul att ta del av

Har du inte Facebook så hör av dig via mejl till TVM-ansvarig i ungdomssektionen.

Formulär för att anmäla dig till TVM finns här!