Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

STUDENTSEKTIONEN

Välkommen till studentsektionen. Vi i studentsektionen har lite mer äventyrliga projekt och vänder oss till studenter i Lund.

Uppdaterad 2022-07-23

Just nu är denna sektion vilande men ta gärna kontakt med oss för mer info.

Friluftsfrämjandets studentsektion i Lund är en av de yngsta sektionerna och vänder sig till studenter och övriga i åldern 18+. Vi organiserar aktiviteter varannan eller var tredje vecka året runt. Under terminerna håller vi oss oftast runtomkring i Skåne med omnejd, men varje sommar drar vi oss norrut för någon/några veckor i fjällen.

Vi arrangerar dagsvandringar, helgvandringar med övernattning och kanotturer varje år.

All information om våra evenemang finns på vår facebook-sida. Du kan också få notifikationer om kommande event via mail genom att skriva upp din mail här. Du behöver inte vara medlem för att delta, men deltagaravgiften för varje aktivitet (inkluderar resekostnad) är lägre för de som är medlemmar i Friluftsfrämjandet.

Är du intresserad av att bli medlem kan du läsa mer här!

Om du är sugen på att inte bara delta på vandringarna, men också vill engagera dig i sektionen kan du prata med oss på någon av våra aktiviteter, maila oss på student.lund@friluftsframjandet.se eller PMa oss på vår facebook-sida.

Vi ses i skogen!

 

Titti testar kalender