Covid-19 och Friluftsfrämjandet (Uppdaterad 2021-09-22)

Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Studentsektion

Välkommen till studentsektionen. Vi i studentsektionen har lite mer äventyrliga projekt och vänder oss till studenter i Lund.

Friluftsfrämjandets studentsektion i Lund är en av de yngsta sektionerna och vänder sig till studenter och övriga i åldern 18+. Vi organiserar aktiviteter varannan eller var tredje vecka året runt. Under terminerna håller vi oss oftast runtomkring i Skåne med omnejd, men varje sommar drar vi oss norrut för någon/några veckor i fjällen.

Vi arrangerar dagsvandringar, helgvandringar med övernattning och kanotturer varje år.

All information om våra evenemang finns på vår facebook-sida. Du kan också få notifikationer om kommande event via mail genom att skriva upp din mail här. Du behöver inte vara medlem för att delta, men deltagaravgiften för varje aktivitet (inkluderar resekostnad) är lägre för de som är medlemmar i Friluftsfrämjandet.

Är du intresserad av att bli medlem kan du läsa mer här!

Om du är sugen på att inte bara delta på vandringarna, men också vill engagera dig i sektionen kan du prata med oss på någon av våra aktiviteter, maila oss på student.lund@friluftsframjandet.se eller PMa oss på vår facebook-sida.

Vi ses i skogen!