Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Vandringar våren 2021

Tisdagsvandring, lite kortare vandring på eftermiddagen.Söndagsvandring lite längre börjar på förmiddagen.

Tisdagen den 20 april.
Välkommen med på en vandring bland vitsippor o vårlök ca 5 km. Vi samlas på Skärva naturreservats parkering kl 14.00 och går förbi Skärva gård. Vi fortsätter fram till Verstorp där svänger vi av och går genom skogen till Stora Vörta. På vägen passerar vi Stora Rör ett bronsålders gravröse. Någon stans på vägen stannar vi för en fikapaus. Sen går vi  cykelvägen tillbaks till Skärva. För mer info kontakta Bitte 0702-947928 l.bitte@yahoo.se eller Ulla 0708-165370.
 

Söndagen den 25 april vandrar vi en bit på vackra Kalmarsundsleden som till stor del går längs havet. Vi passerar bland annat Grisbäck och vandrar genom  Järnsida sommarstugeområde. Vi går ca 6 km och  vid ett lämpligt ställe ansluter vi till Skeppeleden som tar oss tillbaka till Bröms. Ca 12 km totalt. Medtag fika till två pauser! Samling kl.10.00 på Bröms rastplats vid E 22:an. Anmälan senast onsdag den 21 april.

Varmt välkomna till denna vårsöndagsvandring.

För mer info kontakta Bitte 0702-947928 l.bitte@yahoo.se eller Ulla 0708-165370.

Information angående vandringarna. Vi följer regeringen och Folkmyndighetens föreskrifter och allmäna råd som att hålla avstånd, vara friska och anpassa våra vandringar därefter. Vi vill ha anmälan även till tisdagsvandringarna för att begränsa antalet deltgare, medlemmar har företräde.Våra mailadresser ulla.holm@nilsson-holm.se lbitte@yahoo.se