Covid-19 och Friluftsfrämjandet (Uppdaterad 2022-01-10)

Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Program våren 2022

Nu är vårens program här. Välkomna till våra aktiviteter!

Länk till program våren 2022

Du hittar aktiviteter på Hitta äventyr!

Utdrag från vårens program blad.

Vi har samarbete med Ronnebys lokalavdelning när det gäller bla skridsko och paddling med kajak.

Våra förskolor som är ackrediterade i friluftsfrämjandet är Ankaret, Nätet, Skärgårdens Montessoriförskola, Hässlegårdens förskola, Föräldrarkooperativet Stubben och Verkö förskola. De börjar att sätta igång Knoppis, Knytte och Skogsmulle verksamhet för det minsta medlemmarna.

Bastukvällar

Söndagsvandringar (ca 12 km på någon vandringsled i Blekinge eller södra Småland) Tisdagsvandringar (lite kortare och på eftermiddagen)

Studiecirkel i Tenntrådsbroderi.

Årsmöte söndag 12 mars kl 14 i Alljungen.

Intresserad av montinbike? Kontakta våra ledare, Hanne o Martina.

Du är varmt välkommen att besöka Alljungen där har vi stugan öppen för att värma sig, äta medhavd matsäck eller om man har några frågor om vår verksamhet så finns stugvärdar som hjälper dig. Stugan öppen helgfri lördag & söndag kl 10.30-15.30 under tiden september tom maj. stängt påskhelgen. Mer info om aktiviteterna i programmet.

Bastubad i Alljungen lör-/söndagar.

Förutsatt att inte Covid-restriktioner ger oss förhinder, så är du även välkommen att bada bastu de helger stugan hålls öppen av våra stugvärdar. Du måste då säga till stugvärden c:a 1 timme före önskat bastubad och du måste ha bastat färdigt i god tid före stugans stängning kl. 15.30. Pris för medlem 60:- och icke medlem 80:-

OBSERVERA att det inte gå att boka eller reservera bastun. Den står öppen för alla, oavsett etnicitet, kön etcetera. Den andra bastun startas endast om den första är fullsatt!