Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Program våren 2021

Håll dig uppdaterad på våra aktiviteter! Ändringar pga covid-19 meddelas här!

Nu är programmet för våren 2021 här!

Sportlovsveckan

Sportovsveckan v 8 i Alljungen har vi stugvärdar på plats delar av veckan. Stugan och bastun fortfarande stängt. Men naturen är öppen för alla!Härliga backar för tex pulkaåkning. Grillplatser längs strandkanten.

Årsmötet 2021

Årsmöte i Karlskrona lokalavdelning, söndag 14 mars 2021 kl 14.00 Mötet hålls utomhus,vi följer Folkhälsomyndighetens restriktioner och håller avstånd.Mötet kan ställas in om det blir ändrade regler.Sedvanliga årsmötesförhandlingar. Efter mötet bjuder föreningen på förtäring. Anmälan senast 9 mars på "Hitta äventyr" Välkomna!

Studiecirkel

På grund av Covid-pandemin kommer inte någon studiecirkel i tenntrådsbroderi att startas denna termin!

Långfärdsskridskor

Nybörjarturer ordnas under januari och februari! Våra erfarna ledare tar dig med ut på turer där isarna bär! Möjlighet finns att låna utrustning. för information ring Ebbe 0455-14408 eller e-posta till SkridskoEbbe@gmail.com

Bastubad i Alljungen våren 2021

Tyvärr tvingar Covid-läget oss att börja året på samma sätt som avslutade 2020, nämligen med ett temporärt uppehåll i bastubadandet. Men så snart vi bedömer att läget tillåter, kommer vi att återuppta badandet varannan tisdagskväll. Vi meddelar här när det blir aktuellt.

Bastubad lördagar och söndagar våren 2021

Dessvärre medför Covid-läget oss att även hålla bastun temporärt stängd på helgen när våra stugvärdar är på plats. Vi meddelar här när vi får möjlighet att öppna igen!