Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Äventyrliga Familjen

Friluftsfrämjandet i Halmstad erbjuder nu roliga aktiviteter för familjer med barn från 5 år och uppåt, inga förkunskaper krävs. Häng med oss på äventyr, stora som små. Samtliga aktiviteter är ledarledda.

Program våren 2018

16/2 På hal is.
Vi träffas Kl.15-17 på Strömvallen i Oskarström för att åka skridskor på isen och pulka i backen. Det blir lekar, sånger och lite skridskoteknik. Ta med fika eller något att grilla. Hjälm på isen är ett krav.

16/3 Vi spanar in sandstranden
Ålabäcken och alkärren i Aleskogen och Västra stranden. Vi träffas på Brottets parkering Kl.11. Slut ca Kl.13. Ta med egen fika.

14/4 Nappar det i Kroksjön?
Vi träffas Kl.14-16 vid torpet Kroksjöholm i Biskopstorps naturreservat. Vi går en kort runda vid sjön och passar på att meta från bryggan. Vi bjuder på grillat. Ta med egen dryck och eget metspö och agn.

11/5 Eftermiddagspaddling i Gyltigesjön.
Vi träffas Kl.14-17 vid Friluftsfrämjandets stuga. Efter paddlingen lagar vi mat tillsammans över elden. Ta med egen dryck, badkläder och ombyte.

6/6 En spännande eftermiddag i Midsommargrottan i Hjörnered!
Ta med pannlampa eller ficklampa. Vi träffas Kl. 14 vid parkeringen vid grottan. Avslutar senare vid lägerplatsen i Hjörnered där vi bjuder på Krabbelurer.

Terminsavgiften är 200Kr per barn som betalas direkt till ledarna. Alla deltagare måste vara medlemmar i Friluftsfrämjandet.

Kontakt ledare. Lena 0709993005 lenalevin@kirkhoff.se