Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Aktuellt i FRALLA

Vad är på gång i projektet?

Häng med ut i backen - prova på utförsåkning

Snöglädje, rosiga kinder och kanske lite pirr i magen. Barn och unga med astma och allergi som vill prova utförsåkning har nu chansen. Vi erbjuder prova-på en hel dag  (den 4 mars) och platsen är Ombergsliden, söder om Vadstena. Det finns skidledare och funktionärer på plats. Aktiviteten vänder sig till barn och unga, från cirka 7 år och uppåt. Välkommen!


Funka för livet-mässa

Den 8-9 februari finns FRALLA - friluftsliv för alla med på Funka för livet-mässan i Linköping. Syftet med mässan är att visa tjänster och produkter som kan underlätta eller förgylla vardagen för personer med funktionsnedsättningar och deras närstående samt att inspirera yrkesverksamma i branschen.


Spåna med oss!

Vi söker 6 deltagare till en arbetsgrupp inom projektet FRALLA. Vi vänder oss till dig som är barnledare, intresserad av FRALLAS frågeställningar och som vill vara med och bidra till att göra skillnad för barn och unga!


Access till naturen

På Mänskliga rättighetsdagarna 2017 finns Friluftsfrämjandet på plats den 10 november, i  anslutning till ett pass om tillgänglig natur.


Parfymfria veckan

Mellan den 6 och 12 november pågår Parfymfria veckan med syftet att sprida kunskap om doftöverkänslighet. I år har Astma- och Allergiförbundet, tillsammans med Apotek Hjärtat, valt att hylla människans naturliga kroppsdofter. För att uppmuntra fler att enbart bära sin naturliga doft har en doftexpert analyserat vad personligheterna Sandra Beijer, Elsa Billgren och Daniel Paris luktar – helt utan parfym.


Nytt projektnamn FRALLA

Vårt gemensamma projekt (som Astma och Allergiförbundet driver tillsammans med Friluftsfrämjandet) kommer att få namnet FRALLA.