Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Vuxenverksamhet

Följ med oss på äventyr! Alla våra aktiviteter gör vi i samarbete med Studiefrämjandet.

fjall.png

Fjällverksamhet

Nu försöker vi åter igen starta en fjällverksamhet i Linköping. I samband med detta söker vi nya fjälledare. Gillar du att organisera och planera? Har du några års erfarenhet av fjällvandring eller turskidåkning? Tycker du om att träffa nya människor med samma intresse? Lokalavdelningen kan stötta och eventuellt sponsra blivande fjälledare så att vi i framtiden kan erbjuda spännande fjällvandringsturer. Vi är alltid intresserade av nya ledare, ta kontakt med grenledare Robert Nordström eller styrelsen om du är intresserad av att bli fjälledare.

Robert Nordström

Grenledare Fjäll / Styrelseledamot

Krn01@protonmail.com

070 223 73 57

langfardsskridsko.png

Linköpings lokalavdelning Adress: Kungsbergsgatan 2A 582 52 Linköping

linkoping@friluftsframjandet.se

Låglandsvandring

Låglandsvandring

Vandring med Linköpingslokalavdelning Nu erbjuder vi vandringar för vuxna med Friluftsfrämjandet i Linköping. Att vandra är ett fantastiskt sätt att uppleva naturen, få motion och koppla av i vardagen. Upplevelsen förstärks tillsammans med andra och under våra aktiviteter är det lätt att lära känna likasinnade. Vi vandrar kortare till längre dagsturer i låglandsnatur. Det spelar ingen roll om du är nybörjare eller inbiten fantast – våra grupper anpassas alltid efter deltagarna och vi erbjuder gemenskap såväl som utmaningar för de riktigt äventyrliga. I vandringssektionen inom Friluftsfrämjandet Linköping har vi i dagsläget fem utbildade låglandsvandringsledare. Vi erbjuder minst en vandring per termin, håll utkik i aktivitetshanteraren. Vi är nyfikna på var just du vill vandra – välkommen att höra av dig.                                                Låglandsvandrings ledare Linköpings FF:    Adrian Clarke 0725701448 Lina Jarledal Blom 0703-606225 Dennis Holmström 0706769319 Malin Gröndahl Maass 070890727Mojtaba tisto Mohseni 0700985965      Klä dig rätt för vandringen: https://www.friluftsframjandet.se/lat-aventyret-borja/kunskap--guider/sno/kla-dig-ratt/

Ta del av det roliga!

Som medlem får du vara med på massa aktiviteter, magasinet Friluftsliv, attraktiva medlemserbjudanden, försäkring i samband med aktiviteter och mycket mer. Att vara medlem kostar mindre än en krona per dag!

Bli medlem