Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Vuxenverksamhet

Följ med oss på stavgång, kajakpaddling eller andra äventyr! Alla våra aktiviteter gör vi i samarbete med Studiefrämjandet.

cykel.png

MTB

Vi är på G med MTB ! Mer info kommer!

Lars Grip

Grenledare MTB / Sekreterare

lars.grip@friluftsframjandet.se

fjall.png

Fjällverksamhet

Nu försöker vi åter igen starta en fjällverksamhet i Linköping. I samband med detta söker vi nya fjälledare. Gillar du att organisera och planera? Har du några års erfarenhet av fjällvandring eller turskidåkning? Tycker du om att träffa nya människor med samma intresse? Lokalavdelningen kan stötta och eventuellt sponsra blivande fjälledare så att vi i framtiden kan erbjuda spännande fjällvandringsturer. Vi är alltid intresserade av nya ledare, ta kontakt med grenledare Robert Nordström eller styrelsen om du är intresserad av att bli fjälledare.

Robert Nordström

Grenledare Fjäll / Styrelseledamot

Krn01@protonmail.com

070 223 73 57

kajak.png

Kajakpaddling

Följ med oss i Friluftsfrämjandet på kajakpaddling tillsammans med våra kajakledare. Vi erbjuda ett antal kajakturer med lite olika inriktning. Alla våra turer presenteras som äventyr, sök bara på "vatten & paddling" i "Östergötlands län" så hittar du säkert något spännande äventyr i närheten. Vill du veta mer så kontakta gärna oss.

Jonas Viltfare

Grenledare Kajak / Webbredaktör / Vice ordförande

jonas.viltfare@friluftsframjandet.se

072 712 35 23

langfardsskridsko.png
stavgang.png

Stavgång med främjandet

Vi ordnar stavgång med ledare i Vidingsjö. Först börjar vi med lite uppvärmning, och därefter går vi 5 km i en takt så att alla kan hänga med. Vidingsjö motionscentrum på måndagar, samling vid parkeringen kl 9.30. April - Juni, Augusti - December. För ytterligare  information kontakta Inger.

Inger Wätterklint

Stavgångsledare

i.wetterklint@outlook.com

Linköpings lokalavdelning

linkoping@friluftsframjandet.se

Ta del av det roliga!

Som medlem får du vara med på massa aktiviteter, magasinet Friluftsliv, attraktiva medlemserbjudanden, försäkring i samband med aktiviteter och mycket mer. Att vara medlem kostar mindre än en krona per dag!

Bli medlem