Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Ledare i Linköping

Här presenterar vi våra ledare i Linköping. Är du intresserad av att bli ledare inom vandring eller någon annan gren? Kontakta oss så berättar vi mer.

Lina

Lina är låglandsvandringsledare som började som ledare i barnverksamheten. Idag är hon även friskvårdsguide som jobbar hälsofrämjande. Att vägleda till lugnet och återhämtningen i naturen är stärkande. Naturen har flera hälsofrämjande fördelar och att få dela det med andra är underbart för både kropp och själ. ”Det stora finns i det lilla” är något som kan sammanfatta vandringarna som har inslag av lugna och medvetna vandringar med naturåterhämtning. Ibland även kallat skogsbad eller skogsfullnes. Att bli medveten om den natur som finns i närområdet och nyanserna som finns i den är minst lika fascinerade som den som finns bortanför krönet. Lina erbjuder både lugna och aktiva vandringar, i ditt närområde eller en bit bort. Det kan vara allt ifrån en härlig start på dagen med en frukostvandring eller en kvällvandring med blicken vilandes mot himlavalvet. Eller varför inte laga mat över öppen eld och ha en övernattning. Det finns bara möjligheter och du bestämmer vad som passar dig.

Malin

Malin vill gärna vara ute i naturen så ofta hon hinner och vill gärna att det ska vara så enkelt som möjligt. Det är lätt att glömma bort den vackra naturen i närområdet och längta efter årets fjällvandring eller sommarens vandring längs med kusten men att få vandra i skogen i närområdet och laga en enkel måltid på stormkök eller packa upp sin medhavda matsäck och ”bara vara” är så viktigt. Malin erbjuder vandringar både i närområdet och vandringar lite längre bort och söker gärna platser där det är möjligt att få uppleva tystnaden i en orörd skog. Att få lägga sig i hängmattan mellan två träd eller lägga sig direkt i mossan och bara lyssna är otroligt rogivande. Det är också roligt att ha olika fokus på vandringarna som till exempel att lyssna på ugglor och nattfåglar, matlagning eller få lära sig mer om biologisk mångfald.