Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Genomförda äventyr 20160522

Avslutningsläger 21-22 maj Hallstad ängar Rimforsa - Äventyrliga familjen Linköping

Simsalabim alla äventyrare i ring och så samlades 4 familjer ihop sig vid parkeringen intill naturreservatet vid Hallstad ängar. Där väntade en eftermiddag med fika och aktiviteter samt lite spontanbad. Därefter vandrade vi upp på Borgarmons naturreservat för fin utsikt och naturhinderbana. Sen var det dags att slå upp läger vid Vindskyddet intill Hallstadån. Där tändes en kvällseld och kvällsmaten intogs med avslutade grillade bananer med choklad och grillade marshmallows mellan mariekex.

Efter en nattsömn i tält eller vindskydd var det dags att inta frukost. Då fick vi besök av ordföranden i lokalföreningen som lärde barnen att spåra medan de vuxna plockade samman utrustningen. Sen avslutades dagen med en tur upp på Klevbergets naturreservat med magisk utsikt.

 

Äventyrliga familjen Linköping

Äventyrliga familjen LinköpingVill du liksom vi komma ut i naturen tillsammans med andra familjer – då är du varmt välkommen atthänga på Äventyrliga familjen i Linköping. Vi är ett glatt familjegäng som träffas en – två gånger pertermin. Våra aktiviteter är varierande -ibland passar aktiviteterna de lite yngre familjemedlemmarnaoch ibland krävs det lite större ben och mer mod. Vi besöker höghöjdsbanor, grottor, olikanaturreservat, testar natur parkour, paddling och kanske får vi till en familjeövernattning.Våra aktiviteter hittar du i aktivitetshanteraren.Är du nyfiken på att hänga med, eller vill du vara med och planera – du är varmt välkommen att kontakta oss.

familjen.j.blom@gmail.com

Helén Guricke Lemark 0701138412,  Lina Jarledal Blom 0703606225